29ste editie 1992 - 2022

We kunnen elkaar weer live ontmoeten

Nieuws » We kunnen elkaar weer live ontmoeten

We kunnen elkaar weer live ontmoeten

2 september 2022

Het is eindelijk weer zo ver…. we kunnen uitzien naar “Ontmoeting met Natuurlijke Gezondheid & Lifestyle”. De laatste twee jaren kon Internationaal Therapeut niet doorgaan i.v.m. de coronacrisis.

Wanneer?
In het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 november a.s. wordt de beurs georganiseerd en willen bedrijven en organisaties zich graag voorstellen aan professionals en aan bezoekers met oprechte belangstelling voor Natuurlijke Gezondheid.

Veel nieuws
Kom je kennis aanvullen over natuurlijke gezondheid en lifestyle. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen en er hebben zich ook tal van nieuwe organisaties aangemeld die graag ook hun nieuwe producten, behandelmethoden, opleidingen en nog veel meer aan u willen laten zien. Daarnaast is er momenteel al een bijna vol programma aan lezingen en workshops.

Nieuwe app
Ook heeft Internationaal Therapeut een nieuwe app laten maken. Deze app geeft naast de website van de beurs compacte informatie over exposanten, lezingen en o.a. gezond nieuws (zoals in deze rubriek) en u kunt in deze app ook zowel uw gekochte kaarten als vrijblijvende kortingskaarten via een QR-code opslaan.
Ga naar de app-pagina voor info – download – bijwerken

Vrijblijvende bezoekerskaarten aanvragen of alvast een toegangsbewijs kopen? Klik hier voor info.