27ste editie 1992 - 2018

Disclaimer

Deelnemer » Disclaimer

Disclaimer

Dit is de website van de beurs Internationaal Therapeut, hetwelk evenement eigendom is van de Fa. Buro Pido gevestigd te Bemmel. Het ontwerpen en samenstellen van deze website is met uiterste zorgvuldigheid geschied.

Buro Pido aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van de inhoud op alle pagina’s van de website van Internationaal Therapeut, zowel tekst, foto’s en video’s. Buro Pido is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen. Deze website bevat links naar websites van derden en Buro Pido is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeld- en videomateriaal op de website blijven ten alle tijde voorbehouden aan Buro Pido.
Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op deze rechten.

Toestemming tot publiekelijke gebruik van de getoonde content of delen daarvan kan aangevraagd worden door middel van het sturen van een e-mail naar Buro Pido.