27ste editie 1992 - 2018

Publicatie bedrijfsprofiel

Deelnemer » Promotie » Publicatie bedrijfsprofiel

Gratis publicatie bedrijfsprofiel op eigen pagina binnen de website van Internationaal Therapeut

Van iedere deelnemer aan Internationaal Therapeut wordt een bedrijfsprofiel geplaatst. Deze (korte) omschrijving van de activiteiten, producten, diensten of services wordt gepubliceerd op een eigen pagina binnen de website van Internationaal Therapeut.

Deze pagina is bereikbaar voor bezoekers aan de website door te klikken op de naam van de deelnemer in de deelnemerslijst.

Deze deelnemerslijst kan tevens gefilterd worden door te klikken op één van de twaalf branches die op de pagina van de deelnemerslijst in het zijmenu aangeboden wordt.

Op deze manier kan een bezoeker zich goed voorbereiden op zijn of haar bezoek aan de beurs en alvast kennis nemen van bedrijven en organisaties die zich presenteren met een duidelijke aanwijzing waar de stand op de beursvloer te vinden is.

Bovendien wordt zorg gedragen voor uitgebreide promotionele acties om aandacht te vragen voor de webpagina’s van de deelnemers op de website van de beurs. Dit geschiedt o.a. via nieuwsbrieven (ruim 40.000 relaties van Internationaal Therapeut willen nieuwsbrieven ontvangen!!) en samenwerkingen met andere websites in de branche.

Klik op publicitaire gegevens in het zijmenu voor uw opgave en/of verandering van uw bedrijfsprofiel

Voorbeeld gratis bedrijfsprofiel

Celar Health BV – stand 900

Heldere visie op mens en markt

Celar Health BV is een jong, innovatief bedrijf met jarenlange praktijkervaring in de orthomoleculaire geneeskunde, een heldere visie op mens en markt, een organisatie van therapeut tot therapeut en bedenkers van unieke productlijnen en behandelconcepten.

Celar Health stelt mensen centraal en heeft als belangrijke, ideologische doelstelling het bevorderen van voor patiënten betaalbare orthomoleculaire geneeskunde.
De supplementen zijn uniek van samenstelling en hoog in kwaliteit. Productlijnen zijn uitgekiende concepten, gefundeerd op de laatste wetenschap en praktijkervaringen, waarbij ook gebruiksvriendelijkheid deel uitmaakt van het totale concept.

Aan Celar Health is een business- en wetenschapsgenootschap verbonden waarvan men lid kan worden met vele voordelen voor behandelaars ter uitwisseling van kennis en ervaringen.

Tijdens de beurs hebben wij speciale aanbiedingen: bezoek onze stand met nummer 900.

hal1_opt