31ste editie 1992 - 2024

Publicatie bedrijfsprofiel

Deelnemer » Promotie » Publicatie bedrijfsprofiel

Gratis publicatie bedrijfsprofiel op eigen pagina

binnen de website van Internationaal Therapeut

Van iedere deelnemer aan Internationaal Therapeut wordt een bedrijfsprofiel geplaatst. Deze (korte) omschrijving van de activiteiten, producten, diensten of services wordt gepubliceerd op een eigen pagina binnen de website van Internationaal Therapeut.

Deze pagina is bereikbaar voor bezoekers aan de website door te klikken op de naam van de deelnemer in de deelnemerslijst, zodra deze gepubliceerd zijn.

Deze deelnemerslijst kan tevens gefilterd worden door te klikken op één van de twaalf branches die op de pagina van de deelnemerslijst in het zijmenu aangeboden wordt.

Op deze manier kan een bezoeker zich goed voorbereiden op zijn of haar bezoek aan de beurs en alvast kennis nemen van bedrijven en organisaties die zich presenteren met een duidelijke aanwijzing waar de stand op de beursvloer te vinden is.

Bovendien wordt zorg gedragen voor uitgebreide promotionele acties om aandacht te vragen voor de webpagina’s van de deelnemers op de website van de beurs. Dit geschiedt o.a. via nieuwsbrieven (ruim 45.000 relaties van Internationaal Therapeut willen nieuwsbrieven ontvangen!!) en samenwerkingen met andere websites in de branche.

  • Na inschrijving krijgen deelnemers een inlogcode om op hun persoonlijke pagina te komen.
  • In deze omgeving wordt een voorbeeld gegeven van een bedrijfsprofiel.
  • Een eventueel reeds bestaand bedrijfsprofiel kan ook aldaar aangepast worden.