29ste editie 1992 - 2021

Geen beurs in 2020, wel:

- info exposanten van Internationaal Therapeut
- tips over natuurlijk gezond
- speciale (beurs)aanbiedingen

WELKOM BIJ INTERNATIONAAL THERAPEUT

Editie 2020 geannuleerd in verband met corona

De coronacricis treft ons allemaal. De overheidsmaatregelen wijzen nadrukkelijk op de verantwoordelijkheid van ondernemers om conform de richtlijnen te anticiperen op het “nieuwe normaal” waarbij de zogeheten anderhalve-meter samenleving een van de belangrijkste uitgangspunten vormt.

De organisatie van Internationaal Therapeut heeft kritisch gekeken naar mogelijkheden om de komende beurs - die gepland staat op 14 en 15 november 2020 in Expo Houten - corona-proof in te richten. Technisch gezien is dit weliswaar uitvoerbaar, echter de aanpassingen die dan nodig zijn, zorgen voor consequenties die grote invloed hebben op de totale beleving van Internationaal Therapeut: verplichte aanmelding van bezoekers en registratie met tijdsblokken vanwege limitering aantal bezoekers op één moment, extra brede gangpaden, 50% van het aantal geplande exposanten, beperkte catering, beperking sanitaire mogelijkheden, éénrichtingsverkeer met signalering in de hallen en o.a. minimale toegang tot de 70 lezingen.

Dat betekent dat wij onze verantwoordelijkheid nemen en besloten hebben de beurs dit jaar geen doorgang te laten vinden, omdat de kwaliteit van het evenement, zoals u van ons gewend bent, niet gewaarborgd kan worden, zowel richting exposanten als naar bezoekers toe.