31ste editie 1992 - 2024

Waar & Wanneer

Deelnemer » Waar & Wanneer

Waar en wanneer vindt Internationaal Therapeut plaats?

Internationaal Therapeut vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 november 2024 in Expo Houten, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Expo Houten is een modern evenementencomplex dat centraal in Nederland gelegen is, direct onder Utrecht, gemakkelijk te bereiken via de snelwegen A2, A27 en A12 en beschikt over voldoende gratis parkeervoorzieningen.
Ook met openbaar vervoer is deze professionele evenementenlocatie prima bereikbaar.

De organisatie gaat ook zorgen voor pendelbussen voor het bezoek van en naar het NS station tijdens de evenementendagen.

Adres van Expo Houten is:
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE HOUTEN

Routebeschrijving

Type uw adres in het veld hieronder en klik op de knop “Route”.

Route met eigen vervoer

Plan uw route met de routeplanner van Google Maps – zie bij routebeschrijving hierboven.

Parkeren

Parkeren bij de Expo Houten is gratis.

Openbaar Vervoer

Vanaf Centraal Station Utrecht neemt u de trein of de bus naar Station Houten (met de bus kunt u ook rechtstreeks naar Expo Houten). Vanaf station Houten brengt de shuttle service van Internationaal Therapeut u naar Expo Houten. Voor aankomst- en vertrektijden openbaar vervoer: zie 9292ov.nl.

Shuttle service

Tussen het NS station Houten en Internationaal Therapeut in de Expo Houten rijden vanaf 09.30 uur tot 18.00 uur gratis bussen met een interval van circa een half uur. De shuttlebus vertrekt bij het busstation gelegen aan De Molen. Vanaf Station Houten is het drie minuten lopen naar deze opstapplek. Volg op het NS-perron de aanwijzingen om bij het busstation te komen: uitgang via De Molen en De Slinger (zie foto hieronder).

Rijtijden Shuttle
Vanaf station: ieder kwartier vóór en na het hele uur.

Vanaf Expo Houten: ieder heel en half uur.

Looproute vanaf station naar shuttlebus

Volg de stippellijn op de blauwe route

kaarthouten_opt