31ste editie 1992 - 2024

Waarom deelnemen?

Deelnemer » Waarom deelnemen?

Waarom deelnemen?

Deelname aan Internationaal Therapeut betekent een zorgvuldig gekozen marketinginstrument, waarbij participanten hun aanbod presenteren aan de juiste en gemotiveerde doelgroep: een weliswaar kritische bezoeker die ultieme behoefte heeft aan informatie, maar op zijn wenken bediend kan worden door de juiste inbreng van u als participant.

U kunt u beursdeelname uitbreiden met het verzorgen van lezingen en/of workshops waarvoor de organisatie tijdens de beursdagen diverse lezingszalen tegen een vergoeding beschikbaar stelt.

Door het selectieve uitnodigingsbeleid en de informele sfeer op de beursvloer draagt Internationaal Therapeut zorg voor een “thuisgevoel” van de bezoeker en daardoor de stimulans van een optimale communicatie tussen deelnemer en bezoeker.

De promotionele acties rondom de beurs in een ruime periode voorafgaand aan de presentatiedagen dragen zorg dat uw aanwezigheid uitgebreid onder de aandacht gebracht wordt bij de potentiële bezoekersdoelgroepen. Exposanten kunnen meewerken aan diverse bekendmakingen en beursgerelateerde acties om zodoende hun bedrijf of organisatie extra “in the picture” te zetten.

Deelnemers zijn bedrijven, opleidingen, vakorganisaties en instellingen van producten en diensten die in totaliteit een uiterst representatief beeld geven van aanbod, service en kennis van de markt van natuurlijke gezondheid: geneeskunde, voeding, vitamine, verzorging, kosmetiek, behandeling en behandelingsapparaten, opleidingen, adviezen, informatie, literatuur en tal van andere gezondheidsrelaterende producten en diensten. Het aantal exposanten de laatste jaren ligt gemiddeld rond 230 bedrijven en organisaties, het bezoekersaantal komt uit op gemiddeld 9600.

  • face-to-face contact
  • beïnvloeding van alle zintuigen
  • 3-dimensionale presentatie

waaromdeel5_opt

waaromdeel1_opt
waaromdeel2_opt
waaromdeel3_opt
waaromdeel4_opt