31ste editie 1992 - 2024

Eigen uitnodigingspagina met link

Deelnemer » Promotie » Eigen uitnodigingspagina met link

Eigen uitnodigingspagina met link

Iedere deelnemer krijgt een eigen uitnodigingspagina binnen de website van Internationaal Therapeut om de eigen relaties uit te nodigen de beurs en dus daarmee ook de stand van betreffende exposant te bezoeken.

Zodra de bezoekerswerving begonnen is, krijgen alle deelnemers een eigen link toegestuurd die leidt naar de individuele uitnodigingspagina. Deze link kan gebruikt worden op de eigen website, in e-mails, nieuwsbrieven en mogelijk in Facebook, al dan niet onder een banner van de exposant zelf of een banner van de beurs die gedownload kan worden.

Op deze pagina staat een aanvraagformulier dat de via de deelnemer geïnteresseerde bezoeker kan invullen.

De verwerking van de data en de afhandeling van deze uitnodigingen geschieden door de beursorganisatie in naam van de deelnemer. De deelnemer zelf heeft er verder geen werk aan.

Voor meer informatie en om uw persoonlijke uitnodigingspagina te bekijken: hier inloggen.

Zie voorbeeld hieronder:

Kom ons bezoeken bij Internationaal Therapeut

NAAM EXPOSANT wil u graag uitnodigen om onze stand met NUMMER te bezoeken tijdens Internationaal Therapeut – de Beurs voor de Totale Gezondheid.

De toegang tot de beurs bedraagt normaal € 13,- maar via deze registratie betaalt u slechts € 7,-. Breng de gedownloade kaart (QR-code) mee (in print of via de beurs-app) als u de beurs komt bezoeken. De kaart of kaarten vraagt u vrijblijvend aan en verplichten u tot niets.

Internationaal Therapeut vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 november 2024 in Expo Houten.