31ste editie 1992 - 2024

Adverteren in het Beursbulletin

Deelnemer » Promotie » Adverteren in het Beursbulletin

Adverteren in beursspecial / bulletin

Voor Internationaal Therapeut wordt een beurscatalogus gemaakt. Deze catalogus (of bulletin) verschijnt ook in de vorm van een beursspecial als bijlage bij het Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg.

Uitgeverij Arcturus die de uitgever is van het Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg, maakt samen met de beursorganisatie de combinatie van beursbulletin / beursspecial.

Beursspecial

De special wordt als bijlage van het vakblad ongeveer twee weken voor beursaanvang verspreid (als een separate uitgave), naar het abonnementenbestand van het Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg in een oplage van ruim 7000 exemplaren.

Beursbulletin

Aan iedere bezoeker van Internationaal Therapeut wordt bij binnenkomst via de uitgiftebalie het beursbulletin overhandigd. Het bulletin bevat diverse rubrieken waaronder deelnemers te vinden zijn, plattegronden, deelnemerslijsten en o.a. een activiteitenoverzicht en dient als handige wegwijzer voor alle bezoekers. Ook wordt het bulletin digitaal gepresenteerd op de website van Internationaal Therapeut, ongeveer een maand voordat de beurs plaatsvindt.

Promoot uw aanwezigheid

In deze special, als aparte bijlage bij het Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg én als beursbulletin dat bij de uitgiftebalie wordt uitgereikt, kunnen deelnemers hun stand of organisatie promoten in de vorm van advertenties en/of advertorials.

Adverteren in het beursbulletin / special betekent dat er direct extra aandacht is voor uw aanwezigheid op Internationaal Therapeut, al ruim twee weken vóór de beurs bij de juiste doelgroep!


Uitgeverij Arcturus

Contact: Jelle Ribberink
E-mail: jribberink@uitgeverijarcturus.nl
Web: www.uitgeverijarcturus.nl
Telefoon: +31 (0)575 49 00 29