31ste editie 1992 - 2024

Extra info & techniek

Deelnemer » Extra info & techniek

Extra informatie voor deelnemers

Plaats & Voorkeur

Op de pagina van de plattegronden bij de sectie “Deelnemer” ziet u de verschillende indelingen.
Expo Houten heeft drie hallen, genaamd Hal 1, Hal 2 en Hal 3.
De minimale afname is 6 m² = 3 x 2 meter stand.

Bij het aangeven van uw voorkeur behoeft u niet per se rekening te houden met de indeling van deze plattegronden. U kunt de door u gewenste afmetingen separaat aangeven en het gebied aanduiden waar u (ongeveer) wilt staan. Wij proberen daar dan zoveel mogelijk rekening mee te houden en overleggen met u wat voor u de beste plaats is op de beursvloer.

Modulebouw

  • Modulebouw betekent dat de organisatie met het verhuren van standruimte(n) ook de stand meelevert. Deze stands worden gebouwd met aluminium systeembouw en kunststof panelen. De wanden zijn 2,50 meter hoog in de kleur zwart.
  • De kleuren van de vloertegels in de stand zijn antraciet en de gangpaden zijn grijs tapijt. (Afwijkende kleuren van de vloertegels in uw stand kan, maar
    alleen in overleg met de organisatie).
  • Verder wordt de stand voorzien van frieslijsten met naamsvermelding, spotlights (één per 3 m²) en een standaard electra-aansluiting met een verdeeldoos. Deze elektra-aansluiting is verplicht en wordt in rekening gebracht voor een prijs van € 100,- incl. stroomverbruik.
  • Er staan geen meubels in de stand. Deze kunt u laten verzorgen door de meubelverhuurbedrijven waarmee wij samenwerken of u zorgt daar zelf voor. (Informatie hierover wordt u gestuurd na inschrijving).

Eigen standbouw

Deelnemers die kiezen om zelf hun stand te (laten) bouwen, huren dus slechts de kale standruimte, incl. de standaard vloerbedekking die aanwezig is in de hal (grijs). Op verzoek kan de organisatie vloertegels laten leggen voor deze deelnemers, zodat zij op een “beklede” vloer slechts hun stand behoeven te bouwen (meerprijs).

Bij eigen standbouw wordt de gehuurde ruimte voorzien van een 3 Kilowatt stroomaansluiting met een verdeeldoos. Deze elektra-aansluiting is verplicht en wordt in rekening gebracht voor een prijs van € 100,- incl. stroomverbruik.
Meer stroom nodig? U wordt uitgebreid geïnformeerd na inschrijving als deelnemer over tal van zaken, waaronder stroomcapaciteit met o.a. verwijzing naar een formulier om extra stroom aan te vragen.

Bouwhoogtes van de hallen

Internationaal Therapeut vindt plaats in alle hallen van Expo Houten. Er zijn drie hallen. De maximale bouwhoogtes van de hallen zijn:
Hal 1 – 5 meter
Hal 2 – 5 meter
Hal 3 – 5 meter

Facturatie

Een deelnemer krijgt van de organisatie een bevestiging van participatie, indien een inschrijfformulier door ons ontvangen is. Facturatie geschiedt begin oktober 2024. Inschrijvingen tot deelname na 1 oktober 2024 worden bevestigd en de factuur wordt tegelijkertijd meegezonden.

(Opmerking: bij niet-betaling van de factuur binnen de gestelde betalingstermijn, kan de gereserveerde standplaats niet langer gegarandeerd worden).

Aanmelden

deelnemerpage_extra_opt