29ste editie 1992 - 2021

Registratie natuurgeneeskundige behandeling bij COVID-19

Nieuws » Registratie natuurgeneeskundige behandeling bij COVID-19

Registratie natuurgeneeskundige behandeling bij COVID-19

13 april 2020

We bevinden ons in een ongekende tijd in de medische geschiedenis met de COVID-19-pandemie. Voor de zorgprofessionals in de fytotherapie, natuurgeneeskunde, homeopathie en TCM die (op afstand) gezondheidsbegeleiding geven in de preventie en behandeling van (milde) COVID-19, is er door het Helfgott Instituut een (online)register geopend om casussen te registreren. Op die manier wordt vanuit de complementaire en integrale geneeswijzen wereldwijd kennis verzameld omtrent de natuurgeneeskundige behandeling van COVID-19. Het is noodzakelijk dat (natuur)artsen en therapeuten hun kennis met elkaar delen over de interventies die worden gebruikt om weerstand op te bouwen. Zo kunnen geïnfecteerden thuis en in het ziekenhuis, evenals degenen die herstellen van het virus, worden ondersteund. Dit is de reden waarom Ryan Bradley, directeur van het Helfgott Instituut, en een aantal wereldwijde medewerkers de Traditional, Complementary and Integrative Health and Medicine COVID-19 Support Registry hebben gecreëerd, die op een veilige manier is ondergebracht in het Helfgott Research Institute, aan de National University of Natural Medicine in Portland.

Dit register is goedgekeurd door het Institute of Review Board (IRB) van de National University of Natural Medicine. Bijdragen aan het register zijn geleverd door onderzoekers van de National University of Natural Medicine, het Canadian College of Naturopathic Medicine, de Universiteit van Sydney, en de University of Technology, Sydney. Het register staat open voor artsen en therapeuten over de hele wereld.
redcap.nunm.edu/redcap/surveys

Het bericht Registratie natuurgeneeskundige behandeling bij COVID-19 verscheen eerst op Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg.