31ste editie 1992 - 2024

Wereld van ZeewierWereld van Zeewier - Stand nr. volgt

Iedereen elke dag wat zeewier

Sinds 2011 verkoopt Wereld van Zeewier een breed gamma aan producten (voeding, verzorging en gezondheid) op basis van vooral Europees (Ierland, Frankrijk, Spanje en Nederland) en biologisch zeewier. Op de therapeutenbeurs introduceert Wereld van Zeewier de Ierse zeewier superfoodlijn van Wild Irish Seaweeds en de Engelse zeewier supplementenlijn van Cornish Seaweed. Daarnaast ook aandacht voor het Keltisch (zeewier)zout van Breizh.

Wereld van Zeewier, merknaam van het bedrijf Your Well, is al jarenlang partner van Stichting Zeewierwijzer (www.zeewierwijzer.nl) en aangesloten bij de stichting North Sea Farmers (www.northseafarmers.org), brancheorganisatie voor bedrijven die actief zijn met zeewier.

Zeewieren zijn de meest flexibele, veerkrachtige en vruchtbare plantachtigen op aarde. Ze zijn staat om te overleven op de ruige en turbulente kustlijnen van de meest instabiele omgevingen van onze planeet. Zeewier bevat een overvloed aan gezonde voedingsstoffen. De meeste wieren zijn rijk aan mineralen als calcium, natrium, ijzer en jodium en bevatten sporenelementen. Afhankelijk van de soort, is zeewier een bron van de vitaminen A, C en E en van plantaardige eiwitten. Zeewier is natuurlijk gezond en lekker veelzijdig, daarom dus: Iedereen elke dag wat zeewier!