28ste editie 1992 - 2019

Welkin Kinesiologie


Terug naar persoonlijke pagina

Welkin Kinesiologie - Stand nr. volgt

Welkin Kinesiologie

Bij Welkin kun je terecht voor een compleet aanbod op het gebied van Kinesiologie (therapie op basis van het testen van spieren): HBO opleiding, bij- en nascholing, therapeuten bij jou in de buurt en therapeutische producten voor thuis en in de praktijk.

HBO opleiding Psychosomatisch Kinesioloog
De driejarige deeltijdopleiding van Welkin Kinesiologie leidt op tot Psychosomatisch Kinesioloog op HBO-niveau. Je kunt daarna aan de slag in je eigen praktijk als zelfstandig zorgprofessional. Met de opgedane theoretische en praktische kennis behandel je cliënten met uiteenlopende klachten, van emotionele klachten en fysieke klachten tot voedingsproblematiek.

Tijdens de beurs maak je kennis met een aantal docenten. Ook kun je het lesmateriaal én een demo van de online leeromgeving bekijken.
www.welkinkinesiologiecollege.nl 

Bij- en nascholing
Op ons platform bieden we een compleet aanbod bij- en nascholing voor de therapeut. Alle cursussen hebben als basis ‘de spiertest’ en bieden voor elk wat wils. Zo zijn er cursussen waar geen specifieke Kinesiologie vooropleiding voor vereist is, maar wel een mooie aanvulling kunnen vormen op jouw eigen expertise. Ook zijn er gevorderde Kinesiologiecursussen te vinden voor de ervaren Kinesioloog.

Tijdens de beurs kun je al jouw vragen stellen over de verschillende cursussen of direct inschrijven voor een cursus.
www.welkinkinesiologieplatform.nl 

Therapeut bij jou in de buurt
Iedere Kinesioloog heeft de eigen expertise. Zo zijn er Kinesiologen gespecialiseerd in stressklachten, voedingsproblematiek, allergieën, pijnklachten, hormonale klachten en houdingsproblemen. Op het platform vind je eenvoudig een gespecialiseerde Kinesioloog bij jou in de buurt

Tijdens de beurs is een aantal Kinesiologen aanwezig waar je jouw vragen aan kunt stellen of direct een afspraak kunt maken.
www.welkinkinesiologieplatform.nl 

Webshop
In de webshop vind je artikelen die je in de praktijk of thuis kunt gebruiken, zoals remedies, testsets en producten voor spel en beweging, boeken over de spiertest en BrainGym oefeningen.

Tijdens de beurs hebben we een deel van de webshopproducten bij ons, zodat je ze kunt bekijken en direct mee naar huis kunt nemen.
www.welkinkinesiologiewebshop.nl