29ste editie 1992 - 2021

Welkin Kinesiologie


Welkin Kinesiologie - Stand 146

Welkin Kinesiologie | scholing & webshop

Welkin Kinesiologie biedt een HBO beroepsopleiding Kinesiologie, jaartrajecten, losse modules als bij- en nascholing en een webshop.

HBO beroepsopleiding Psychosomatisch Kinesioloog
Deze driejarige deeltijdopleiding leidt op tot Psychosomatisch Kinesioloog op HBO-niveau. Je kunt daarna aan de slag in je eigen praktijk als zelfstandig zorgprofessional. Een Psychosomatisch Kinesioloog werkt holistisch en gebruikt de spiertest om op zoek te gaan naar de oorzaak van de onbalans/klacht. Met behulp van diverse technieken activeer je het zelfherstellend vermogen van de cliënt en met coachende technieken weet je de cliënt te begeleiden naar herstel.

De opleiding start twee keer per jaar in september en februari. De opleiding bestaat uit theorie- en praktijklessen. De theorielessen volg je als voorbereiding op de praktijklessen thuis via een online leeromgeving. Iedere vier weken volg je de praktijklessen in een kleine groep van maximaal 16 personen op vrijdag en zaterdag in Driebergen.
www.welkinkinesiologiecollege.nl 

Jaartrajecten Kinesiologie
De drie jaartrajecten zijn gericht op therapeuten die Kinesiologie willen toevoegen aan hun huidige werkwijze. Ieder traject heeft een eigen thema en sluit aan bij verschillende expertises. Centraal in alle modules staat de spiertest. Alle trajecten starten met 4 basismodules, die ook los gevolgd kunnen worden als bijscholing. Daarna volgt de specialisatie. Het traject ‘Voeding en gezondheid’ is heel geschikt voor iedereen die al werkt binnen de voedingsadvisering. Het traject ‘ leren en ontwikkeling’ past bij therapeuten die werken met kinderen en hun ontwikkeling. En het traject ‘persoonlijke ontwikkeling en kinesiologie’ kan mooi gecombineerd worden met coaching.
www.welkinkinesiologiecollege.nl 

Therapeut bij jou in de buurt
Iedere Kinesioloog heeft de eigen expertise. Zo zijn er Kinesiologen gespecialiseerd in stressklachten, voedingsproblematiek, allergieën, pijnklachten, hormonale klachten en houdingsproblemen. Op het platform vind je eenvoudig een gespecialiseerde Kinesioloog bij jou in de buurt.
Tijdens de beurs is een aantal Kinesiologen aanwezig waar je jouw vragen aan kunt stellen of direct een afspraak kunt maken.
www.welkinkinesiologieplatform.nl 

Webshop
In onze webshop vind je vele producten die ingezet kunnen worden bij verschillende therapievormen, maar uiteraard is Kinesiologie het uitgangspunt. Tijdens de beursdagen verkopen we de energetische testsets ‘Vitaminen en mineralen’ en ‘Essentiële oliën’ met 20% korting.
www.welkinkinesiologiewebshop.nl