31ste editie 1992 - 2024

Welkin Kinesiologie CollegeWelkin Kinesiologie College - Stand 240

Welkin Kinesiologie College | beroepsopleiding & bij- en nascholing

Welkin Kinesiologie College biedt een driejarige beroepsopleiding Kinesiologie op HBO-niveau, bijscholingen voor therapeuten en nascholing voor afgestudeerde kinesiologen.

Beroepsopleiding Psychosomatisch Kinesioloog
Deze driejarige deeltijdopleiding leidt op tot Psychosomatisch Kinesioloog op HBO-niveau. Je kunt daarna aan de slag in je eigen praktijk als zelfstandig zorgprofessional. Een Psychosomatisch Kinesioloog werkt holistisch en gebruikt de spiertest om op zoek te gaan naar de oorzaak van de onbalans/klacht. Met behulp van diverse technieken activeer je het zelfherstellend vermogen van de cliënt en met coachende technieken weet je de cliënt te begeleiden naar herstel.

De opleiding start twee keer per jaar in september en maart. De opleiding bestaat uit theorie- en praktijklessen. De theorielessen volg je als voorbereiding op de praktijklessen thuis via een online leeromgeving. Iedere vier weken volg je de praktijklessen in een kleine groep van maximaal 14 personen op vrijdag en zaterdag in Bilthoven.
welkinkinesiologiecollege.nl 

Bijscholing voor therapeuten
Voor praktiserend therapeuten (zoals massage therapeuten, fysiotherapeuten, holistisch therapeuten, orthomoleculair therapeuten, etc.) bieden we bijscholingstrajecten. Na het volgen van een traject kunnen de kinesiologietechnieken worden gebruikt als aanvulling op de eigen therapievorm.
welkinkinesiologiecollege.nl 

Nascholing voor afgestudeerd kinesiologen
Kinesiologen die een beroepsopleiding hebben afgerond, kunnen bij Welkin Kinesiologie College terecht voor hun jaarlijkse nascholing. We bieden ieder jaar een gevarieerd programma, waaronder een verdiepingscursus op het gebied van reflexen.
welkinkinesiologiecollege.nl/nascholingen