31ste editie 1992 - 2024

Zuurstoftherapie & Waterstoftherapie CorpusairZuurstoftherapie & Waterstoftherapie Corpusair - Stand 152

Zuurstoftherapie EWOT (Exercise With Oxygen Therapy) is een eenvoudige methode om tijdens fysieke inspanning hogere zuurstofniveaus in te ademen, en zo de hoeveelheid zuurstof in uw bloedplasma te verhogen​​

Het meest verrassende van EWOT is dat nagenoeg iedereen die in staat is om te bewegen er lichamelijk voordeel van kan hebben, ongeacht of iemand jong of oud is, ziek of in goede gezondheid. Deze ontstekingsremmende zuurstoftherapie kan door iedereen die in staat is om te bewegen worden toegepast –  Je voelt je vitaler en het is net zo natuurlijk als ademhalen!

Waarom met slechts 15 minuten EWOT zuurstoftherapie zoveel verbluffende resultaten worden behaald?
Elke activiteit vergroot de behoefte van het lichaam aan zuurstof. Daarom worden er oefeningen gedaan met extra zuurstof.
Het lichaam neemt de zuurstof op die het nodig heeft, de dosering gaat dus als vanzelf, zonder bijwerkingen. Door te bewegen kan er veel meer zuurstof worden opgenomen door de rode bloedcellen, het plasma en de weefselvloeistoffen en worden ook de zuurstofarme weefsels bereikt. Meer zuurstof in uw cellen betekent meer energie, ongeacht uw leeftijd of conditie.

We zijn een kleine onderneming maar leveren inmiddels in 20 landen aan particulieren en aan professionele gebruikers.
Ook in Nederland en België hebben we honderden blije en tevreden EWOT klanten. Onze EWOT Oxygenbag is van Nederlandse makelij en gecertificeerd. Onze EWOT sets zijn ontwikkeld voor eenvoudig gebruikersgemak, zijn getest bij ondermeer BioCheck Rotterdam en sportief getuned door de Energy Control Academy van Stans van der Poel.

EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie is net als hyperbare zuurstoftherapie veelvuldig onderzocht en heeft zich vooral bewezen op het gebied van betere sportprestaties, bij long covid-klachten, chronische vermoeidheid, burn-out, ME, fibromyalgie. chronische spierpijn, reuma (PMR). 

Een zuurstofrijk lichaam is veel beter in staat om problemen te voorkomen – en om problemen op te lossen
EWOT zuurstoftherapie kan eenvoudig thuis worden ingezet, maar ook in de sportschool of bij uw  therapeut.  

Zuurstoftherapie is voor iedereen goed te doen en vereist slechts 15 minuten van uw tijd!  Het zuurstofniveau van je jeugd komt erdoor terug, dus iedereen die veroudering wil tegengaan zal heel blij zijn met deze therapie, uiteraard ook sporters en sporttrainers. Een hoger zuurstofniveau staat gelijk aan meer celenergie, dat zorgt voor tal van positieve domino effecten:

 • Betere immunologische reacties (lyme, chronische vermoeidheid, burn-out, fibromyalgie, ME) minder infecties
 • Verbeterde regeneratie- en herstelprocessen, herstel long covid
 • Helpt bij stress, depressie, angst, hersenmist, migraine
 • Toename in kracht, uithoudingsvermogen en energie
 • Verbetert de cardiovasculaire gezondheid
 • Ondersteunt longfunctie/ademhalingssysteem
 • Verbetert lichamelijk en mentaal prestatievermogen
 • Sneller herstel na trainingen,
 • Verbetering gezichtsvermogen
 • Verbetering mentale capaciteit/het geheugen
 • Vermindert ontstekingen en oedeem
 • Vermindert pijn, beter herstel probleemwonden
 • Betere stofwisseling, helpt bij afvallen
 • Betere ontzuring van het organisme

SUPERHERSTELLER: Zuurstoftherapie EWOT samen met moleculaire Waterstofgastherapie
Niet alleen zuurstof maar ook het inhaleren van waterstofgas en het drinken van water met waterstofgas is ziekte preventief, versterkt uw immuunsysteem en verandert uw algehele gezondheid en welzijn ten goede.

Maak daarom op 18 en 19 november kennis met onze unieke EWOT zuurstoftherapie  en met onze unieke moleculaire Waterstoftherapie – de Freeair Hydroxy- 600 HD

Zuurstof en Waterstof –  dé gezondheidsrevolutie
Om waterstof-inhalatie effectief en therapeutisch voor de gezondheid te laten zijn, heeft de generator een minimale H2-stroomsnelheid van 120 ml/min nodig. De Freeair echter heeft een stroomsnelheid van 600 ml/min voor zuivere waterstof en 300 ml/min voor zuurstof, waardoor het een van de krachtigste draagbare therapeutische eenheden is die vandaag de dag beschikbaar is. Door de krachtige output kan de H2 Freeair door meerdere mensen tegelijk gebruikt worden, handig in het gezin en zeer gunstig voor praktijkhouders en wellness centra.

Wilt u weten waarom EWOT zuurstoftherapie en moleculaire Waterstofgas therapie ook voor uw praktijk zo waardevol is?
Wij leggen u op onze stand graag uit wat de mogelijkheden zijn.

U bent welkom voor een gratis EWOT proefsessie!