30ste editie 1992 - 2023

Corpus AnalyserCorpus Analyser - Stand 620

Jouw Toekomstige Gezondheid Ontrafeld: Doe Je Mee?

Stap binnen in de nieuwe dimensie van gezondheidszorg met de geavanceerde Corpus Analyser.ai – jouw ultieme bondgenoot voor effectieve gezondheidsanalyse. Deze volledig vernieuwde en verbeterde tool biedt professionals de mogelijkheid om 350 lichaamsfuncties in een oogwenk te analyseren.

Onze missie is helder: de Corpus Analyser.ai helpt jou bij het ontcijferen van blokkades en het vaststellen van therapieprioriteiten, dit alles in een gebruiksvriendelijke en begrijpelijke taal. Geen ingewikkelde grafieken, geen verwarrende diagrammen – alleen duidelijke inzichten die zowel voor jou als voor je cliënten helder zijn.

Met behulp van niet-invasieve lichaamseigen elektromagnetische informatie biedt de Corpus Analyser.ai een snelle en ongeëvenaard nauwkeurige testmethode. Hoewel het geen fysieke diagnoses stelt, onthult het wel diepgaande energetische onevenwichtigheden in verschillende lagen van het lichaam, waaronder het fysieke, etherische, emotionele en mentale aspect.

Met meer dan 50 belangrijke functionele groepen, variërend van het cardiovasculaire systeem tot hormoonhuishouding en immuunsysteem, biedt dit systeem een holistisch overzicht van de gezondheid. Ontdek tekorten in vitamines, co-enzymen, vetzuren en meer, en krijg inzicht in toxische en zware metaalbelastingen.

De ingebouwde protocollen richten zich op specifieke klachten, zoals vermoeidheid, depressie, voeding gerelateerde problemen en meer. Na een therapie wordt het resultaat direct weergegeven, inclusief een begrijpelijke uitleg van de geteste functies.

Wat deze tool echt uniek maakt, is de ingebouwde intelligentie. Deze kan na het voltooien van een therapie nieuwe perspectieven bieden, waardoor het lichaam op een andere manier wordt bekeken voor geoptimaliseerde verdere behandelingen.

Met de Corpus Analyser.ai kun je gericht therapieplannen opstellen en bij het volgende bezoek van de cliënt testen of aanpassingen nodig zijn. In slechts enkele minuten krijg je een helder beeld van de gezondheidstoestand en welke aspecten de hoogste prioriteit verdienen.

Voor de bezitters zijn van een Body Scanalyser of een Corpus systeem, is een aantrekkelijke upgrade beschikbaar om nóg meer uit deze revolutionaire gezondheidsanalyse te halen.

Ontdek de toekomst van gezondheidszorg met de Corpus Analyser.ai op de komende vakbeurs. Wij hebben op iedere dag een presentatie om 16:00 uur. U bent van harte welkom.

Samen gaan we voor een gezondere wereld.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Wil jij écht het verschil maken voor jouw cliënten?

Paul Brobbel
Iepenzaal Zaterdag 18 november 2023 16:00 - 16:50

Wil jij écht het verschil maken voor jouw cliënten?

Paul Brobbel
Iepenzaal Zondag 19 november 2023 16:00 - 16:50