29ste editie 1992 - 2020

Relatiekaarten - Massage Magazine

Deelnemer » Relatiekaarten – Massage Magazine

Met Massage Magazine naar Internationaal Therapeut

Massage Magazine heeft met de organisatie van Internationaal Therapeut afgesproken dat onze relaties en website bezoekers met een flinke korting de Beurs voor de Totale Gezondheid kunnen bezoeken.

Normale entree is € 12,-, maar via onze uitnodiging is voor u de entree slechts € 5,-.

De kaarten kunt u gratis en vrijblijvend aanvragen. U betaalt pas bij bezoek aan de beurs.

Verzending van de kortingskaarten geschiedt door de beursorganisatie en vindt plaats vanaf oktober 2019. Aanvragen na 5 oktober 2019 worden binnen enkele dagen toegezonden.

Na dinsdag 10 november 2020 kan uw aanvraag voor kortingskaarten niet meer verwerkt worden. U blijft even welkom, maar u dient dan online kortingskaarten aan schaffen of bij de kassa een kaart te kopen voor de reguliere entreeprijs.

Vul de aanvraag in en graag tot ziens bij Internationaal Therapeut


Wegens aanvang van de beurs is het helaas niet meer mogelijk om vrijblijvende kortingskaarten te verwerken. Wel blijft het nog steeds mogelijk om online kortingskaarten te bestellen waarmee u van hetzelfde voordeel geniet. Deze mogelijkheid zal geldig blijven tot en met de beurs en kan direct voor entree gebruikt worden. Uiteraard kunt u de kaarten ook nog aan de deur bestellen maar zal dan de volledige toegangsprijs betalen.

Online kortingskaarten bestellen