30ste editie 1992 - 2023

Corpus Analyser

Deelnemer » Lezingen en Workshops » Corpus Analyser

Corpus Analyser

Wil jij écht het verschil maken voor jouw cliënten?

Zaal Datum Tijdstip
Iepenzaal Zaterdag 18 november 2023 16:00 - 16:50
Iepenzaal Zondag 19 november 2023 16:00 - 16:50

Wil jij écht het verschil maken voor jouw cliënten?

In een wereld waarin we steeds langer moeten werken omdat we langer leven, is gezondheid de sleutel tot een gelukkig en productief leven. Voor velen is dit geen probleem, zolang ze gezond zijn en gezond blijven. Maar wat als het niet zo eenvoudig is? Wat als je geconfronteerd wordt met ziekte of aandoeningen die je herstel in de weg staan?
Dat is waar de uitdaging begint.

Er zijn mysterieuze obstakels die het genezingsproces in je complexe lichaam en geest kunnen vertragen. De therapeut, arts of gezondheidsspecialist kan niet altijd precies achterhalen wat deze blokkades veroorzaakt. Alleen jouw eigen lichaam heeft dat antwoord.

In onze presentatie onthullen we een praktische en betaalbare manier om deze blokkades te identificeren en hoe je ze kunt overwinnen. Belangrijker nog, we laten zien hoe je ze in de toekomst kunt voorkomen. Dit is de sleutel tot een langer en gezonder leven!

Jouw cliënten zullen niet alleen dankbaar zijn, maar ze zullen ook de vruchten plukken van jouw toegenomen kennis en expertise.

Over de spreker: Paul Brobbel

Met 25 jaar ervaring in het elektronisch analyseren van de gezondheid van mensen heeft Paul Brobbel geleerd wat er echt toe doet om mensen gezond te houden.

Dankzij zijn achtergrond in elektronica en hoogfrequente technologieën is hij gaan begrijpen dat het menselijk lichaam een elektrisch gestuurd systeem is. Samen met Nederlandse en
Duitse ontwikkelaars heeft hij een systeem ontwikkeld dat het analyseproces eenvoudig en begrijpelijk maakt. Dit systeem is vervaardigd in Nederland en gebaseerd op de ervaring van meer dan 1.000 klanten van onze systemen.

Kom en ontdek zijn revolutionaire benadering op stand 620 tijdens de Beurs Internationaal
Therapeut. Grijp deze kans om jouw cliënten daadwerkelijk te helpen en je praktijk naar een hoger niveau te tillen!