29ste editie 1992 - 2022

Allfit.nl

Deelnemer » Allfit.nl

Platform voor totale lichamelijke en mentale fitheid en vitaliteit

Allfit.nl is een online platform voor totale lichamelijke en mentale fitheid en vitaliteit. Alle activiteiten zijn erop gericht om iedereen te helpen een vitaal en gezond leven te leiden.

Dat doet Allfit.nl door veel gratis content weg te geven over gezondheid, sport en lifestyle. Dat kunnen video´s, blogs, recepten of e-books zijn. Allfit.nl doet dat ook via het beschikbaar maken van gratis en betaalde professionele sportprogramma´s die je zowel thuis als op een sportschool kunt toepassen; een en ander geschiedt via een landelijk netwerk van goed getrainde Allfit Vitaliteitscoaches en Leefstijlcoaches die kunnen meten of jouw lichaam voldoende vitamines en mineralen heeft en je helpen bij het uitvoeren van een persoonlijk Allfit Vitaliteitsplan.

Allfit.nl doet dat door het preventief aanbieden van de Allfit Vitalitycheck aan gezondheidsverzekeraars, arbodiensten en bedrijven om zo het ziekteverzuim tegen te gaan en ook door middel van het verkopen van zorgvuldig samengestelde en op elkaar afgestemde Allfit Vitaliteitssupplementen die je helpen om de essentiële voedingsstoffen in jouw lichaam in balans te brengen en te houden.

Tijdens de beurs presenteert Allfit.nl “Meten met de Vitality Analyzer” en een proeverij van vloeibare multivitamine.

Crazy about Omega-3, serious about the sea

Arctic Blue is een Nederlands merk voor Omega-3 algenolie en Omega-3 visolie. Op de therapeutenbeurs kan de nieuwste generatie vloeibare visolie worden geproefd.
Met de betaalbare Arctic Blue producten weet je 100% zeker dat dolfijnen, zeevogels, zeeleeuwen en walvissen genoeg te eten overhouden en dat er geen nadelige effecten zijn voor oceanen, milieu en lokale bevolking.

Schone visolie
Onze visolie wordt gemaakt (van de filet-snijresten) van verse Arctische wilde kabeljauw die zwemt in de Barentszzee, dit ligt tussen Nova Zembla, Spitsbergen en Noord-Noorwegen.
Eén van de schoonste wateren ter wereld, ver weg van de plastic soep in de Grote Oceaan tussen Azië en Zuid-Amerika.
Al onze vis producten zijn afkomstig van duurzame visserij en dragen het Marine Stewardship Council-keurmerk (MSC).

Verse algenolie
Onze plantaardige Omega-3 producten zijn gemaakt van algen. Algen zijn mini-plantjes die ook op het land in afgesloten en gecontroleerde omstandigheden zelf Omega-3 vetzuren kunnen maken.
Met de olie uit de algen maken we nu al verschillende producten. Omdat algen de toekomst zijn, zullen er dat steeds meer worden.
Al onze plantaardige producten dragen het VEGAN-keurmerk. Hiermee garanderen we 100% dat er geen visolie is gebruikt.

Zwarte Zaad Olie: voedingssupplement, verzorgingsproduct en geneesmiddel

PuueZO biedt hoogwaardige gezondheidsproducten van biologische oorsprong. Onze producten worden geheel door ons vers bereid, zuiver en PuurZO als de natuur het heeft bedoeld.

Zwarte Zaad
Zwarte zaad staat bekend als een van de krachtigste zaden in de wereld. De zaden komen uit de vrucht van de Nigella Sativa plant, geven voor ongeveer 35% olie en vormen een schat aan voedingsstoffen voor de algehele gezondheid. Zwarte zaad olie is rijk aan krachtige antioxidanten, essentiële eiwitten en vetzuren.

Niet voor niets wordt zwarte zaad olie al duizenden jaren traditioneel gebruikt als voedingssupplement, verzorgingsproduct en geneesmiddel. Wetenschappelijk onderzoek heeft de geneeskrachtige werking voor vele gezondheidsproblemen bevestigd.

PuurZO beschikt over een eigen pers die alleen voor zwarte zaad olie wordt gebruikt. De zaden wordt  geperst op zo een wijze dat de voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Direct na persing wordt de pure en ongefilterde olie gebotteld in violet glas, zodat het zwarte goud bovendien de beste bescherming krijgt tegen schadelijk zonlicht en de kwaliteit langer gewaarborgd blijft.

Iedereen elke dag wat zeewier

Sinds 2011 verkoopt Wereld van Zeewier een breed gamma aan producten (voeding, verzorging en gezondheid) op basis van vooral Europees (Ierland, Frankrijk, Spanje en Nederland) zeewier. Op de therapeutenbeurs introduceert Wereld van Zeewier de Franse zeewier supplementenlijn Amadéite.

Wereld van Zeewier, merknaam van het bedrijf Your Well, is al jarenlang partner van Stichting Zeewierwijzer (www.zeewierwijzer.nl) en ook de laatste jaren met het bedrijf Seaweed Harvest Holland (www.dutchseaweedgroup.com) betrokken bij de teelt van zeewier in de Oosterschelde.

Wieren zijn de meest flexibele, veerkrachtige en vruchtbare plantachtigen op aarde. Ze zijn staat om te overleven op de ruige en turbulente kustlijnen van de meest instabiele omgevingen van onze planeet. Zeewier bevat een overvloed aan gezonde voedingsstoffen. De meeste wieren zijn rijk aan mineralen als calcium, natrium, ijzer en jodium en bevatten sporenelementen. Afhankelijk van de soort, is zeewier een bron van de vitaminen A, C en E en van plantaardige eiwitten.

Eigen biologische plantages voor productie van hoogwaardige plantenpreparaten

Soria Bel bezit honderden hectaren biologische plantages in het hooggebergte van de provincie Soria, in Spanje. Dit gebied, op 1200 m hoogte, is pollutievrij en is een van de minst bevolkte regio’s van West-Europa. Het is omringd door 5000 km² dennenbossen en daaropvolgend nog eens bergketens, die dit uniek micro-ecosysteem bechermen tegen vervuilende invloeden van buitenaf. Het harde bergklimaat en de korte levenscyclus van de plant zorgen ervoor dat de planten een grote concentratie aan actieve stoffen bevatten. Dit draagt dan ook bij tot een betere kwaliteit van de grondstoffen, die wij gebruiken in onze producten.

Alle producten worden geanalyseerd en gestandaardiseerd zodat de gebruiker steeds weet wat hij dagelijks voor zijn gezondheid inneemt. Ieder lot wordt streng gecontroleerd op organische en anorganische pesticiden (o.a. PCB’s), bacteriële contaminatie, zware metalen en radioactiviteit. Soria Bel bezit één van de meest toonaangevende onderzoekslaboratoria op planten in Europa en bepaalt van elk eindproduct de effectieve dagelijkse dosis (EDD).

Soria Bel gebruikt eigen biologisch geteelde gewassen als grondstof voor haar producten.

Soria Bel gebruikt de planten en groenten van haar eigen biologische plantages voor de productie van een groot gamma hoogwaardige plantenpreparaten.

Meer informatie over de producten van Soria Bel: klik hier