29ste editie 1992 - 2022

Ohm Healthcenter

Deelnemer » Ohm Healthcenter

Behandeling van oneindig veel klachten

Ohm Healthcenter symboliseert als praktijk van de Ohm Academy een unieke samensmelting van oosterse geneeskunde met westerse maatstaven. Het principe van TCM (Traditional Chinese Medicine) gaat terug tot de Chinese filosofie die ruim vierduizend jaar geleden ontstond. De Chinese geneeskunde is erop gericht de gezondheid van binnenuit te versterken en herstel van balans in het lichaam en de geest te bewerkstelligen wat zal leiden tot een langdurig positief resultaat.

Dit kan uitstekend worden toegepast in combinatie met de westerse geneeskunde; het genezingsproces wordt versneld en de pijn verlicht. De specialisten die verbonden zijn aan Ohm Healthcenter hebben hun sporen in de oosterse en westerse geneeskunde ruimschoots verdiend en zijn ook als docent aan de OHM Academy verbonden.

U kunt bij ons terecht voor de behandeling van oneindig veel klachten. Enkele voorbeelden zijn: Pijnklachten, stress, migraine, slapeloosheid, duizeligheid, reuma, artrose, oedeem, eczeem, psoriasis, allergie, astma, cara, hoest, hooikoorts, nierproblemen, urineverlies, impotentie, menstruatieklachten, overgangsklachten, maag- en darmklachten, onvruchtbaarheid, ouderdomsproblemen, chronische vermoeidheid of afkicken (bijv. roken).

Kortom, voor bijna elk probleem kan Ohm Healthcenter verlichting of een definitieve oplossing bieden.

Zie ook de beurspagina van Ohm-Academy: klik hier

Tincotheek: kruidentincturen voor velerlei klachten en aandoeningen

De TINCOTHEEK is hét platform voor de TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde) specialist, arts, therapeut en consument en geeft u inzicht in het assortiment van de kruidentincturen. Bij de Tincotheek komt u alles te weten over de werking van alle tincturen die ondersteunend zijn bij de behandeling van uzelf of uw patiënten met uiteenlopende klachten. Chinese Kruidentincturen staan synoniem voor de allerhoogste kwaliteit en worden volgens de oude traditionele Chinese receptuur in “eigen kruidenkeuken” ontwikkeld.

Het voordeel van de tincturen is dat de perfecte werking van verse kruiden wordt gecombineerd met een eenvoudige manier van innemen: gewoon oplossen in een laagje warm water. De TINCOTHEEK heeft gegarandeerd het grootste assortiment tinctuur recepturen van Nederland.

De Tincotheek biedt middels een groot assortiment kruidentincturen dé ondersteunende oplossing aan voor velerlei klachten en aandoeningen. De tincturen zijn samengesteld uit eeuwen oude Chinese kruiden recepturen die hun kracht en ondersteuning inmiddels wel bewezen hebben.

Consumenten
Op de Tincotheek website kunt u als consument alle informatie vinden over de Tincotheek kruidentincturen. Tevens kunt u deze kruidentincturen makkelijk en snel bestellen.
Tincturen zijn makkelijk te doseren. Daarom is het ook geschikt voor inname door kinderen en zelfs baby’s. Ook voor kinderen die moeite hebben met het innemen van tabletten, pillen of poeders, is een tinctuur een uitstekende oplossing. Voor kinderen en baby’s dient de dosering te worden overlegd met een therapeut. Alle kruidentincturen zijn op 100% natuurlijke basis

Specialisten
Bent u als arts, therapeut, behandelaar of anderszins professioneel actief in het vak “Gezondheid” en wilt u de Tincotheek kruidentincturen ter ondersteuning van uw behandelingen aanbieden, meldt u zich aan dan via onze website bij de pagina “Specialisten”. Na controle van uw gegevens zullen wij de inloggegevens naar u versturen en kunt u inloggen als specialist en een bestelling plaatsen. Wij voorzien u verder van alle benodigde informatie over de samenstelling en werking van de tincturen om uw patiënten optimaal te kunnen adviseren en houden u op de hoogte van alle nieuwe activiteiten van de Tincotheek.

Oosterse en Westerse natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde studeren was nog nooit zo leuk. Wij combineren Westerse natuurgeneeskunde met traditionele geneeskunde en de laatste wetenschappelijke inzichten om op een natuurlijke manier te werken aan gezondheid.

Cursussen
Op een eenvoudige manier worden complexe thema’s als de zuur-base huishouding, ontgifting of Chinese geneeskunde uitgelegd. Onze cursussen zijn voor iedereen toegankelijk en bestaan vooral uit videolessen met de mogelijkheid om vragen te stellen en zelf aan de slag te gaan.

Bijscholingen
Voor therapeuten hebben wij geaccrediteerde cursussen en workshops op HBO niveau. Deze bestaan uit een combinatie van online videolessen en praktijkdagen, omdat niet alles via videotraining is te leren. Alle bijscholingen worden geaccrediteerd door de bij KTNO aangesloten beroepsverenigingen.

Opleidingen
Voor diegenen die een natuurgeneeskundige praktijk zouden willen starten bieden wij natuurgeneeskundige opleidingen op HBO niveau. Deze opleidingen duren 3 jaar. Accreditatie door KTNO,  SNRO en CPION worden aangevraagd.

Zie ook de beurspagina van Ohm Healthcenter: klik hier

Ontdek de kracht van paddenstoelen

De Traditionele Chinese Geneeskunde, beter bekend als TCM, komt steeds meer uit de schaduw van de conventionele geneeskunde en wij willen haar verder in de schijnwerpers zetten.

Onze voedingssupplementen zijn gemaakt van paddenstoelenextracten van de hoogste kwaliteit, niet van poeders of vulstoffen en de sterkste potentie is verkrijgbaar. De capsules zijn 100% vegetarisch en bevatten geen gluten, soja, tarwe, lactose, suiker, zout, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleuren.

Ontdek het geheim van de eeuwenoude Chinese geneeskunde en bewapen je lichaam met de kracht van paddenstoelen.

De expertise van PiLeJe 

Het laboratorium PiLeJe, voorloper op het gebied van onderzoek naar probiotica, voert al jaren verschillende experimenten met probiotische stammen uit en publiceert hierover. Zowel op het gebied van hun resistentie in verschillende fysisch-chemische condities (levensvatbaarheid, resistentie in verschillende omgevingen bijvoorbeeld) als van hun impact op de gezondheid. PiLeJe draagt zo bij tot de wetenschappelijke vooruitgang op dit gebied.

Aan de hand van jarenlang onderzoek naar probiotica ontwikkelde PiLeJe een expertise op het gebied van het selecteren van probiotische stammen met het oog op de ontwikkeling van een bijzondere gezondheidsactie en van een gerichte formulering die de bestanddelen naar de plaats van bestemming kunnen brengen.

PiLeJe presenteert op de beurs haar supplementen in de categorieën probiotica, micronutritie en fytotherapie. Meer weten over deze producten? Klik hier.