30ste editie 1992 - 2023

Zicht op GezondheidZicht op Gezondheid - Stand 434

Nieuw in EUROPA  de AO-scanner van SOLEX – Zicht-op-gezondheid

  • Maak ik de juiste keuze met mijn behandeling voor deze client?
  • Speelt er meer mee?
  • Wat kan nog meer blokkeren?
  • Is mijn anamnese en analyse goed?
  • Hoe erg is de chronische stress?
  • Gebruikt hij/zij genoeg vitamines?
  • Zijn er emotionele blokkades die de balans blokkeren?

Herken je dat?
Als natuurlijk genezer weet je hoeveel invloed een goede samenhang van lichaam en geest op de gezondheid heeft. Met je therapie of coaching geef je interventies die je cliënt meer balans en veerkracht geven.
Toch weet je ook, dat er energetische blokkades zijn die je therapie kunnen dwarsbomen en een goed herstel in de weg zitten. Of dat er meer nodig is om je cliënt te helpen. Zoals richtlijnen voor voeding, leefstijl of zelfreflectie.
Weten of jouw interventies werkelijk effectief zijn, is wat je klant ook wil weten voordat die jou als therapeut inhuurt.
Het visueel maken van de energetische situatie is zeer aansprekend voor cliënten en verhoogt de therapie-trouwheid en betrokkenheid bij jouw inzet voor het herstel.

Bio-resonantie geeft het antwoord op je vragen. Waardoor je de weg vrijmaakt voor meer balans en meer resultaat gericht werken.
Nieuw in Nederland: Er is nu een bio resonantie instrument voor je binnen je bereik. Het kan in de palm van je hand.
De prijs is ook  binnen je bereik. En het geeft je de mogelijkheid je dienstverlening uit te breiden.

Bio resonantie is nu voor iedereen bereikbaar. Je leert meer door de AO scan van Solex. Een leer en optimalisatie instrument. Geen medische diagnose, het is  puur energie.

Net als jij gespitst op het welbevinden van jouw client?
En let op! Het is op afstand in te zetten, zodat online coaching en thuismonitoring en optimalisering tot de nieuwe mogelijkheden behoort om je cliënten te helpen.
Stel je voor om vanuit huis je cliënt te adviseren en de frequenties toe te sturen die hij nodig heeft. Zoals Arnica na een val of blessure of een frequentie voor angst of beter slapen.

Door de Solex AO scan is dit nu mogelijk. Het is vooral geschikt voor natuurlijk werkend therapeuten, coaches en personal trainers. Ook voor dierentherapeuten en dierenverzorgers.
Vraag een kennismaking scan en optimalisatie aan: www.zicht-op-gezondheid.nl

Wat is een Solex AO scanner?
De SOLEX AO-scanner is een niet-invasief bio resonantieprogramma, wat de natuurlijke magnetische veldfrequenties van het hele lichaam scant en evalueert om afwijkingen in cellen, weefsels, organen en skeletfuncties te detecteren. Verstoringen in deze frequenties zijn vaak een belangrijke indicator van angst en/of ziekte.

De AO Scan Technology begon in 2008 als een machine van $ 38.000 en is nu een draagbare lichaamsscanner, biofeedbackapparaat, frequentiegenerator en een betaalbaar educatief hulpmiddel. Met zes eenvoudig te gebruiken programma’s identificeert het energetische onevenwichtigheden in het lichaam, door deze te vergelijken met blauwdrukfrequenties die zijn geïdentificeerd als de optimale trillingen voor ieder mens. Het programma genereert vervolgens Balancerings Frequenties om het lichaam naar homeostase te helpen; beslissingen te nemen voor een gezonder en vitaler leven, doordat je zicht krijgt op je gezondheid d.m.v. de A.O scan.

We zijn een team van professionals in de natuurlijke en frequentie geneeswijzen, die je met raad en daad bijstaan. We begeleiden je als je zelf met een Solex AO scan aan de slag wilt gaan. Of we helpen je op weg je zicht op je gezondheid te vergroten. Mede door de diverse achtergrond van onze deelnemers ben je in goede en deskundige handen.