31ste editie 1992 - 2024

ZECHSAL pure magnesiumZECHSAL pure magnesium - Stand nr. volgt

Zechsal: dé magnesiumspecialist!

Zechsal is dé magnesiumspecialist. Zechsal gebruikt voor al haar producten de meest pure en best opneembare vormen van magnesium.

Aan de basis staat het magnesium uit de unieke Zechstein bron. Dit zuivere, natuurlijke magnesium kan door de huid worden opgenomen. Via de huid kun je je magnesiumbalans snel en effectief aanvullen. De producten zijn natuurlijk, zuiver en uitermate krachtig. Daarnaast biedt Zechsal magnesium om in te nemen, in de vorm van poeders en – sinds 2021 – ook magnesium in druppelvorm (Magnesium Drops). Beide zonder vulstoffen en zo zuiver mogelijk. Magnesium Drops kun je ook in je eten en drinken gebruiken als zoutvervanger onder het motto: “meer magnesium, minder (natrium)zout!”

Steeds meer therapeuten werken met Zechsal. Logisch, want de producten zijn werkzaam bij allerlei klachten. Zo zijn er producten voor de (probleem)huid, voor de spieren en gewrichten en in het algemeen om een magnesiumtekort op te heffen. Door de hoge biologische beschikbaarheid zijn de resultaten vaak verbluffend.

Tot slot heeft Zechsal een aanvullend assortiment andere supplementen, die de werking van magnesium versterken of in zichzelf een relatie hebben met gezond ouder worden. Kortom: met Zechsal producten worden mensen soepeler, energieker en gezonder.
Wil jij ook weten wat Zechsal aan jouw praktijk kan toevoegen? Kom dan langs op standnr. 236 en profiteer van onze speciale beursaanbiedingen.

Ben je nieuwsgierig? Op www.zechsal.nl kun je je eigen account aanmaken en producten met groothandelskorting bestellen. We leveren gratis foldermateriaal en poster mee. Daarnaast heeft Zechsal een kennisbank met veel achtergrond informatie en bieden we workshops en trainingen aan voor therapeuten die met onze producten willen werken. Als je je via onze website aanmeldt voor de nieuwsbrief, blijf je van alle data en nieuwtjes op de hoogte.