31ste editie 1992 - 2024

YUNOYUNO - Stand 150

Aanpasbare matras van YUNO: 100 % correcte slaaphouding

Met de aanpasbare matras van YUNO willen wij wereldwijd dé referentie worden voor het verwerven van een 100 % correcte slaaphouding. Tegelijkertijd willen we een wetenschappelijk verantwoorde oplossing bieden voor nek-, rug en andere klachten die te wijten zijn aan een verkeerde slaaphouding.

Wetenschap
De YUNO slaaptechnologie ontstond vanuit een wetenschappelijk traject. Custom8, spin-off van de KU Leuven, hielp ons vijf jaar lang bij de ontwikkeling van een meetsysteem, inlays en matras en bleef sindsdien nauw bij het YUNO-slaapconcept betrokken.
Meten is weten. YUNO garandeert een 100% correcte slaaphouding en neemt de verantwoordelijkheid daarvoor op zich….. 100 maanden lang.

Uniek
In de jungle van de beddingsector bepaalt het marketingbudget het succes. De verschillen tussen de vele slaapsystemen zijn klein. Of ze nu pocketveren bevatten, koudschuim, latex, traagschuim, water of gel, allemaal werden ze ontworpen voor de gemiddelde mens. YUNO pakt het anders aan, met een slaapsysteem dat zo uniek is als uzelf. Door je lichaamsprofiel op te meten, weten we hoe de matras aangepast moet worden ter hoogte van je heupen, taille, hals en schouders. Met 6561 mogelijke samenstellingen garandeert YUNO een 100% correcte slaaphouding op het verhelpen of verminderen van nek-, rug- en / of schouderklachten.