31ste editie 1992 - 2024

YOGI TEAYOGI TEA - Stand 604

Het geheim van YOGI TEA

Traditionele kruidenleer in samenspel met onovertroffen lekkere theerecepten: dat is het geheim van YOGI®. Voor smakelijke inspiratie, vreugde en balans met elk kopje. Alle theesoorten van YOGI TEA zijn gebaseerd op ayurvedische recepten, bestaan voor 100% uit biologisch geteelde ingrediënten, bevatten geen kunstmatige of natuurlijke smaakstoffen en worden aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen.

YOGI TEA kent bijzondere smaken van meer dan 80 geselecteerde kruiden en specerijen uit gecontroleerde biologische teelt, die de tientallen verschillende soorten een uniek aroma verschaffen en met hun weldadige werking de levensvreugde en vitaliteit bevorderen.
Zo vind je in het assortiment van YOGI TEA een uitgebreide collectie van theesoorten met specerijen, kruiden en ook witte, zwarte en groene thee, als ook diverse soorten thee met etherische oliën.

De geschiedenis begon meer dan 40 jaar geleden met een heerlijk aromatische specerijenthee. Deze thee – die nu bekend is als YOGI TEA® Classic – vormde de basis voor de unieke veelvoud aan ayurvedische kruiden- en specerijentheemelanges, die effect hebben op zowel onze geest als ziel.
De yogische wijsheden op ieder theezakje en een yogaoefening op iedere verpakking wil YOGI TEA  iedere dag een inspiratie zijn en zo een bijdrage leveren aan een vriendelijke, gezonde wereld vol aandacht en geluk.

Tijdens de beurs kan men kennis maken met YOGI TEA en uiteraard ook de diverse soorten proeven.