30ste editie 1992 - 2023

WelldiumWelldium - Stand 130

One-Stop-Platform van supplementen voor praktijkhouders

Welldium is een platform met als doel om het aanbevelen van supplementen gemakkelijk te maken, zodat praktijkhouders hun focus behouden naar de belangrijkste prioriteit: het groeien van je praktijk, het ondersteunen van je klanten/patiënten en het verder ontwikkelen van gezonde gewoonten.

Het platform is ontworpen om therapeuten te ondersteunen die klanten holistisch begeleiden door onderliggende oorzaken aan te pakken in plaats van symptomen te behandelen. Welldium ondersteunt momenteel een snelgroeiende, wereldwijde community die bestaat uit therapeuten en overige dienstverleners in de integratieve gezondheid van meer dan 40 landen over de hele wereld.

Welldium is meer dan een kwaliteitsvolle leverancier van supplementen.
Haar doel is om zorgverleners te ondersteunen en tegelijkertijd hun klanten te helpen gezonde, lange-termijn gewoontes te ontwikkelen. Dit wordt bereikt door therapeuten toegang te geven tot ’s werelds beste supplementen, door mogelijkheden te bieden om hun kennis met experts uit de industrie te vergroten en door een netwerk te creëren waar men onderling verbonden kan blijven.

Het platform van Welldium is een hulpmiddel dat is ontworpen om therapeuten te helpen hun praktijken te optimaliseren en te laten groeien. Welldium herkent dat gezondheid een zeer persoonlijke ervaring is en dat elke persoon andere behoeftes en doelen heeft. Als gevolg hiervan is het platform zo ontworpen dat therapeuten hun supplement-voorschriften voor elke klant kunnen aanpassen.