30ste editie 1992 - 2023

VitOrtho VoedingssupplementenVitOrtho Voedingssupplementen - Stand 228

VitOrtho Voedingssupplementen

Een goede gezondheid vormt de basis van een gelukkig leven. Soms kun je voor het behoud van die gezondheid echter wel wat ondersteuning gebruiken. Daarbij is het belangrijk om natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige voedingsstoffen te gebruiken die zeer goed opneembaar zijn. Elke dag weer zetten wij ons voor de volle 100% in om met onze producten en diensten een gezonde manier van leven te stimuleren.

VitOrtho Voedingssupplementen startte bijna 30 jaar geleden als Nederlandse distributeur van het merk NOW, wereldwijd een van de belangrijkste en hoogst gekwalificeerde (GMP-) spelers op de markt van orthomoleculaire voedingssupplementen. Het eigen merk VitOrtho werd ruim 20 jaar geleden gelanceerd met een viertal producten ter ondersteuning van het NOW-assortiment in Nederland. Tegenwoordig biedt VitOrtho keuze uit een volwaardig assortiment eersteklas voedingssupplementen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

VitOrtho helpt! Gezondheid is onze motivatie
Wij leggen de focus op onze voedingssupplementen als onderdeel van een gezonde leefstijl, wetende dat een gezonde leefstijl preventief en als geneeskunde de nodige effecten laat zien. Wij helpen door mensen te inspireren en te motiveren richting die gezonde leefstijl, door te blijven ontwikkelen en bovenal: wij helpen met onze producten. Wij helpen u als gezondheidsspecialist door u persoonlijk en op maat te ondersteunen, te adviseren en te voorzien van alle nodige (wetenschappelijke) informatie over de in onze producten gebruikte stoffen.