31ste editie 1992 - 2024

Vitals VoedingssupplementenVitals Voedingssupplementen - Stand 228

Vitals – elke dag beter

Vitals heeft de ambitie om de meest effectieve supplementen aan te bieden. Met de meest geschikte doseringen, de hoogste kwaliteit en zuiverheid.

Om bij toevoegingen aan het assortiment altijd het vizier te richten op veelbelovende vernieuwingen met een degelijke onderbouwing. Dit ideaal is natuurlijk nooit voltooid. Het wordt elke dag beter. Net als iedereen die voor onze producten kiest.

Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en deelt via haar kennispartner stichting Orthokennis wetenschappelijk onderbouwde informatie over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. We helpen iedereen graag op weg naar een optimale gezondheid.

Maak u klaar voor een optimale start! Vitals is verheugd om dit jaar weer aanwezig te zijn op de Internationale Therapeut beurs. Tijdens deze editie legt Vitals u meer uit over de supplementen voor kinderen en moeders. We begrijpen als geen ander dat elke levensfase uniek is en specifieke behoeften met zich meebrengt. Tijdens de Internationale Therapeut beurs krijgt u de kans om onze supplementen uit te proberen. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

We kijken ernaar uit om u daar te ontmoeten