29ste editie 1992 - 2020

Versapers


Versapers - Stand 524

Versapers Slowjuicers en Vacuüm Blenders

Versapers is fabrikant van Slow Juicers en Vacuüm Blenders. We presenteren u een revolutionair betere manier van zelf sap maken. De Versapers serie bestaat inmiddels uit 5 modellen en 1 model van de Vacublend, ieder van hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

De beste manier van sap maken is door het zelf te rustig persen, zo behoud je de vitamines, mineralen, enzymen en de pure smaak! De Versapers maakt sap van alle soorten fruit, groenten en kruiden met een hoge opbrengst. Geschikt voor gebruik thuis of op de zaak. De Vacublend maakt een heerlijke smoothie door dit in het luchtledige te blenden, ook zo behoudt u meer smaak, kleur en krijgt u een beter drinkbare smoothie.

Tijdens de beurs ziet u doorlopend een demonstratie en kunt u verse sappen proeven. Ook presenteren we de nieuwste modellen Vacublend en Versapers 5G in ons assortiment.  Dit jaar hebben we een beursaanbiedingen voor u met kortingen van 80,- tot 150,- Euro en gratis extra’s. Ervaar en proef het resultaat op onze stand.

Versapers maakt gezond aantrekkelijk.