31ste editie 1992 - 2024

VersapersVersapers - Stand 522

Versapers Slowjuicers, Vacuüm Blenders en de Rainboy watermaker

Versapers is fabrikant van Slow Juicers, Vacuüm Blenders en Rainboy persoonlijke watermaker.  We presenteren u een revolutionair betere manier van zelf sap maken. De Versapers serie bestaat inmiddels uit 5 modellen. Van de Vacublend hebben we één model en van de Rainboy 4 modellen: ieder van hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

De beste manier van sap maken is door het zelf te rustig persen, zo behoud je de vitamines, mineralen, enzymen en de pure smaak! De Versapers maakt sap van alle soorten fruit, groenten en kruiden met een hoge opbrengst. Geschikt voor gebruik thuis of op de zaak. De Vacublend maakt een heerlijke smoothie door dit in het luchtledige te blenden, ook zo behoudt u meer smaak, kleur en krijgt u een beter drinkbare smoothie.

De Rainboy neemt het principe van verdamping en condensatie uit de natuur als voorbeeld. Het eindresultaat is het zuiverste water zonder enige vervuiling. Dit is niet alleen ontzettend gezond, maar ook nog eens superlekker. Op de meest simpele maar zeer doortastende manier voorziet de Rainboy je van het zuiverste water. Of je nu op de camping in Zuid-Spanje zit of in je appartement in het oude centrum van Amsterdam, met de Rainboy heb je je persoonlijke watermaker. De beste kwaliteit water op je keukentafel, altijd gegarandeerd.

Versapers – Drink jezelf gezond