30ste editie 1992 - 2023

Van BamboeVan Bamboe - Stand 566

Van Bamboe voor kleding en textiel van bamboe

Kleding en textiel van bamboe blijven koel aanvoelen in de zomer, maar warm in de winter. Zowel de bamboekleding als het textiel zijn hypo-allergeen, antibacterieel, zijdezacht, nemen maar liefst 4 keer meer vocht op dan katoen en … nemen geen geur aan! Deze eigenschappen komen goed tot hun recht in met name de shirts en sokken. Ideaal voor sporters, behandelaren en mensen die een gevoelige huid hebben bijvoorbeeld na bestraling en/of chemokuur. Maar ook mensen met psoriasis, eczeem, schimmel en diabetici hebben veel baat bij onze kleding van bamboe.

Wij hebben een zeer ruime collectie dames- en herenkleding in verschillende maten en kleuren en vullen deze regelmatig aan.
Eveneens hebben we handdoeken en hamamdoeken van bamboe in ons assortiment. Deze kunnen net als de kleding in de wasmachine gewassen worden maar hoeven beslist niet elke dag in de was doordat ze geen geur aannemen. Ze blijven zijdezacht!
Onze bamboe kussens worden speciaal voor ons vervaardigd en daarbij is niet alleen de hoes van bamboe, maar ook het kussen zelf.
Het assortiment is uitgebreid met beddengoed zoals dekbedden, hoeslakens, kussenslopen en dekbedovertrekken.
Helaas kunnen we niet alle producten meenemen naar de beurs, maar op verzoek is er veel mogelijk.

Kom vrijblijvend kennismaken met onze producten en wellicht zijn ze ook voor jou of je praktijk een mooie aanvulling. Wij zien je graag in onze stand!

Tevens is Van Bamboe de enige fysieke winkel in Nederland welke uitsluitend bamboe producten verkoopt.