31ste editie 1992 - 2024

Unique Quantum HealingUnique Quantum Healing - Stand nr. volgt

Herstel van de verbinding

Louky de Lange van Unique Quantum Healing zegt het volgende:

Mijn visie en missie: herstel van de verbinding

“Het herstellen van de verbinding is waar deze tijd wat mij betreft om draait. Hier ligt een unieke kans voor de mens als geheel en voor eenieder van ons persoonlijk. Ik zie het als mijn rol om jou te mogen helpen om de verbinding met je oorspronkelijke zijn weer te herstellen en in je ware kracht te komen. Om je vrij te voelen om jouw talent en levenspad te volgen – om je scheppende kracht weer wakker te schudden en datgene te gaan doen waarvoor je geboren bent.

Hoe ik dat doe? Mijn kracht is om het spirituele en het aardse met elkaar te verbinden. Ik noem mijn methode Unique Quantum Healing. Ik help mensen om zich weer met hun unieke kracht te verbinden door heling via het kwantumveld.

Quantum healing is een methode van genezing waarbij wordt ingetapt op de diepere lagen van iemands energetisch systeem – tot aan de bron van de verstoring – waardoor geblokkeerde energie direct kan transformeren naar heelheid. Het kwantumveld is voor mij het universele nulpunt voorbij tijd en ruimte; het kosmisch bewustzijn waarin alle informatie samenkomt. Heling vanuit dit veld is direct en diepgaand en het herstelt de verbinding met jezelf en met je omgeving.”

De producten die op de beurs gepresenteerd worden zijn 12 Energy Remedies.