29ste editie 1992 - 2022

Uitgeverij Elikser



Uitgeverij Elikser - Stand 108

Boeken over yoga, hooggevoeligheid en gezondheid

Uitgeverij Elikser is op Internationaal Therapeut vertegenwoordigd met haar boeken over yoga, hooggevoeligheid, gezondheid en bewust leven.

Een van de nieuwe uitgaven die wij presenteren is het Handboek Past-life-therapie Suriname, geschreven door Dr. Ronald van der Maesen en Cecilia Manichand-Potinoor.

Past Life Therapie of transpersoonlijke regressietherapie wordt in Suriname al ruim twintig jaar gepraktiseerd, tot grote tevredenheid van honderden cliënten. Dit boek doet daar verslag van en geeft hulpverleners, maar ook mensen met chronische lichamelijke en psychische klachten of met relatie- en functioneringsproblemen, inzicht in de mogelijkheden die deze therapie biedt. Zoals de naam aangeeft, worden de oorzaken van die klachten en problemen niet alleen in het huidig leven, maar ook in vorige levens gezocht en gevonden. Dit maakt deze therapie uniek en biedt echte zorg op maat.

Van internationaal bekend yoga-deskundige Remo Rittiner zijn  twee boeken gepubliceerd. In 2017 verscheen het boek Herstelmethode nadi-spiertherapie. Rittiner heeft zijn eigen therapie ontwikkeld:  de NMT (Nadi Muskel Therapie) en uitgebreid beschreven in dit boek. Het is  een holistische therapie, gestoeld op ruime en brede ervaring in zowel westerse als oosterse geneeskunst. In gerichte yogatherapie-oefeningen worden in verschillende stappen de fascie, de gewrichten, de spieren en de nadi’s gestimuleerd en losgemaakt, gericht op de triggerpoints. De therapie geeft bijzonder goede resultaten. Het boek is voorzien van duidelijke medische tekeningen. Van Rittiner verscheen tevens Het grote yogatherapieboek.

Verder publiceerde Elikser drie boeken van Antoine van Staveren, deskundige op het gebied van hooggevoeligheid en van kindercoach Jacqueline Verhaegh het boek “Ik zie ik zie wat jij niet ziet”, met tips voor hooggevoelige kinderen.