31ste editie 1992 - 2024

Uitgeverij ElikserUitgeverij Elikser - Stand 110

Boeken over zelfhypnose, reïncarnatie, hooggevoeligheid en gezondheid

Uitgeverij Elikser presenteert op deze beurs nieuwe boeken op het gebied van zelfhypnose en reïncarnatietherapie. Van hypnotherapeut  Joop Fenstra is een nieuw boek verschenen, getiteld Zelfhypnose. Met handige handleiding en bruikbare tips om via de eigen geest het onderbewustzijn te bereiken.

Christine Langerhorst ontwikkelde een bijzondere methode om door hypnotherapie via ouders een brug naar het onderbewustzijn van het kind te leggen voor traumaherstel. Haar ervaringen met deze methode bundelde zij in een boek met als titel Moeders genezen. Een bijzonder boek, waarin sessies duidelijk beschreven worden. De eigenlijke oorzaken van problemen kunnen daardoor ontdekt, begrepen en zo mogelijk geheeld worden. Het kan dan zomaar gebeuren dat het kind in plaats van een probleemkind een geschenk uit de hemel blijkt te zijn.

Moeders genezen sluit goed aan bij Handboek Past-life-therapie Suriname, geschreven door Dr. Ronald van der Maesen en Cecilia Manichand-Potinoor.

Past Life Therapie of transpersoonlijke regressietherapie wordt in Suriname al ruim twintig jaar gepraktiseerd, tot grote tevredenheid van honderden cliënten. Dit boek doet daar verslag van en geeft hulpverleners, maar ook mensen met chronische lichamelijke en psychische klachten of met relatie- en functioneringsproblemen, inzicht in de mogelijkheden die deze therapie biedt.

Over hooggevoeligheid zijn boeken van meerdere auteurs beschikbaar en die richten zich zowel op kinderen als op volwassenen. En verder brengt Elikser een uitgebreide collectie boeken op het gebied van gezondheid en bewust leven.