29ste editie 1992 - 2019

Uitgeverij Elikser


Terug naar exposantenlijst

Uitgeverij Elikser - Stand 110

Boeken over yoga, hooggevoeligheid en gezondheid

Uitgeverij Elikser is op Internationaal Therapeut vertegenwoordigd met haar boeken over yoga, hooggevoeligheid en gezondheid.

Van internationaal bekend yoga-deskundige Remo Rittiner zijn  twee boeken gepubliceerd. Dit jaar verscheen het boek Herstelmethode nadi-spiertherapie. Rittiner heeft zijn eigen therapie ontwikkeld:  de NMT (Nadi Muskel Therapie) en uitgebreid beschreven in dit boek. Het is  een holistische therapie, gestoeld op ruime en brede ervaring in zowel westerse als oosterse geneeskunst. In gerichte yogatherapie-oefeningen worden in verschillende stappen de fascie, de gewrichten, de spieren en de nadi’s gestimuleerd en losgemaakt. De therapie geeft bijzonder goede resultaten. Het boek is voorzien van duidelijke medische tekeningen. Van Rittiner verscheen tevens Het grote yogatherapieboek.

Verder publiceerde Elikser drie boeken van Antoine van Staveren, deskundige op het gebied van hooggevoeligheid en van kindercoach Jacqueline Verhaegh het boek “Ik zie ik zie wat jij niet ziet”, met tips voor hooggevoelige kinderen.

En verder zijn er boeken te koop over gezondheid, gezonde voeding, huidverzorging en bewust leven.