30ste editie 1992 - 2023

Trade LineTrade Line - Stand 764

Tradeline /Aqualine /AQV-systems waterfiltersystemen

Tradeline is een importeur/groothandel/webwinkel en levert waterfiltersystemen voor in de praktijk, voor onderweg, voor thuis en op kantoor.

Drinkwaterbedrijven kunnen een groot deel van de vervuiling uit het water filteren. Voor een deel van de stoffen die in drinkwater achterblijven zijn wettelijke normen vastgesteld. Van de overige stoffen heeft het RIVM de norm vastgesteld. Bij het vaststellen van de norm wordt naar de individuele stof gekeken en niet naar het eventuele effect van een combinatie van deze stoffen.

We hebben dus geen idee waar deze cocktails toe kunnen leiden. Wat we wel weten is dat stoffen die niet in ons lichaam terecht komen ook geen schade kunnen veroorzaken.

Zo zijn de Aqualine/AQV waterfilters in staat om meer dan 99% van o.a. medicijnresten, pesticiden, herbiciden, vlamvertragers, chemicaliƫn, metalen uit het water te filteren. Op dit moment zijn onze filters als enige officieel in staat om zelfs de stoffen die bij het GenX proces gebruikt worden voor 99,99% uit het water te verwijderen.

Onze filters filteren niet alleen bijzonder goed ze hebben ook een aantal gezondheidseigenschappen. Zo wordt een deel van de mineralen die we tijdens het filteren uit het water filteren, door middel van Elvan mineraalstenen, teruggegeven aan het water. Deze Elvan stenen bevatten van nature 18 verschillende mineralen.

Verder kunnen we met onze systemen basisch/alkalisch water maken om de basen/zuren in lichaam te helpen in balans te komen.

Bij het uittappen wordt het water in werveling gebracht langs een aantal magneten waardoor het gefilterde water wordt gevitaliseerd. De Bovis waarde loopt op tot boven de 9.400.

Onze filters hebben geen water- of elektriciteitsaansluiting nodig. De systemen kunnen daardoor overal geplaatst worden en zijn ook bijzonder geschikt zijn voor mensen met EHS (elektrohypersensitiviteit).