31ste editie 1992 - 2024

Total Health AcademyTotal Health Academy - Stand 122

Opleidingen voor een gezonde toekomst

Meer weten over onze opleidingen? Volg een GRATIS kennismakingsworkshop op een van onze locaties!

Elke opleiding begint met een sprong in het onbekende. Wat droom je stiekem van? Wat zou je diep van binnen willen bereiken als alles mogelijk was? Onze opleidingen vormen vaak het startpunt van een transformerende ervaring. Tijdens elke les doe je waardevolle inzichten op en verwerf je ervaringen die je steeds dichter bij jezelf brengen. Het is een persoonlijke ontdekkingstocht die leidt tot groei, vertrouwen, ontwikkeling, transparantie en betekenis. Zo help je jezelf en anderen naar een gezonde toekomst!

Klassikaal en/of Online
Investeer in jouw toekomst en de gezondheid van jezelf en je medemens met een van onze erkende opleidingen of cursussen op locatie of online. Vind je het fijn om op een ontspannen en prettige wijze de kwaliteit van leven, de vitaliteit en het geluksgevoel van jezelf en je cliënt te verhogen? Dan spreekt ons aanbod je vast aan. Al onze lessen zijn praktisch en holistisch van opzet en direct toepasbaar in de praktijk. Daardoor kun je direct iets betekenen voor de mensen in je directe omgeving.

Maatwerk
We zijn flexibel en denken graag met je mee. Kun je een keer geen klassikale les volgen en wil je de les online meevolgen of wil je de les op een andere locatie volgen? Wil je in de online opleiding Medische Basiskennis af en toe een klassikale les volgen? Dan is dat allemaal mogelijk. Wil je een opleiding op maat, afgestemd op jouw behoefte? Ook dan zoeken we samen met jou naar de beste mogelijkheid.

Total Health Online Academy
Dé manier om vanuit elke plek op de door jouw gekozen tijd een cursus te volgen.
Wat hebben we allemaal online?

 • Magnesium consulent
 • Hielspoor
 • Diverse webinars voor een gezonde toekomst
 • Voetreflexmassage: Herstel na virusinfectie
 • Opleiding Medische Basiskennis
 • Bijscholingen voor de Medische Basiskennis (online op een vastgestelde lesdag)

Total Health Academy & Total Health Online Academy

Hét opleidingsinstituut voor Voetreflexologie, Acupunctuur, Lichaamsmassage, Medische basiskennis, Kruiden- en Voedingsleer. We omarmen de synergie tussen Westerse, Chinese, Natuur- en Energetische geneeskunde. Zo benaderen we de mens in zijn totaliteit: lichaam, geest, emoties en spiritueel welzijn. En dit alles met een hart vol passie voor praktijkervaring en voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Vanaf dag één worden in al onze opleidingen praktijk en theorie met elkaar verweven. Een uitgebreid online leerplatform, gedetailleerde lesmaterialen en betrokken, deskundige docenten zorgen voor structuur en plezier gedurende jouw opleidingstraject.

Wij zijn in Nederland vertegenwoordigd op diverse opleidingslocaties en bieden tevens een uitgebreid online aanbod. Kies uit meer dan 70 cursussen, specialisaties en bijscholingen binnen onze vakgebieden.

VoetreflexPlus™: Ontdek de magie van reflexzone massages, meridiaan massages, energetische massages, handreflexologie en oorreflexologie.

 • Acupunctuur: als enige in Nederland starten wij de 1e lesdag van de basisvakopleiding met praktijk zoals: priktechnieken en het diagnosticeren van de tong en pols.
 • ChinHerbs®: Wij benaderen Westerse kruiden vanuit het Chinese perspectief, wat onze opleiding uniek maakt in Nederland. Herken de kruiden in hun natuurlijke omgeving, zoals bermen en weilanden. Je leert deze praktisch toe te passen in de opleiding, zodat je er direct mee aan de slag kunt.
 • Chinfood®: voedingsleer gebaseerd op de Vijf Elementen. Door het bereiden van recepten leer je de lesstof op een eenvoudige en directe manier toe te passen, zowel voor je eigen gezondheid als die van jouw cliënten.
 • Chinli®-Tuina: een praktische opleiding Chinese lichaamsmassage met massages die je direct kunt toepassen. De behandelingen zijn snel, effectief en zonder bijwerkingen.
 • Medische Basiskennis: Leer alles over de wonderlijke werking van het menselijk lichaam. Klassikaal of online te volgen, 50 EC’s en CPION geaccrediteerd.
 • Master cursus OncoReflex®: in 8 lesdagen alle ins en outs over oncologie en VoetreflexPlus™.
 • Cursus Holistisch Beauty masseur: in 8 cursussen werken aan schoonheid van binnen én van buiten.
 • Shiatsu massage cursus: in 8 dagen leer je de Japanse  vorm van lichaamsmassage.

Diverse Cursussen en bijscholingen zoals: keuze uit meer dan 70 één of meerdaagse geaccrediteerde workshops in de categorieën: VoetreflexPlus™, Lichaamsmassage, Craniosacraal-Plus™, Medische Basiskennis, Acupunctuur, Praktische Natuurgeneeskunde en Diagnostiek.

Meer weten over de opleidingen? Kom naar een GRATIS kennismakingsworkshop op locatie!
Ontdek alles over onze uiteenlopende opleidingen, laat je inspireren voor een toekomst vol mogelijkheden en kom naar een van de GRATIS kennismakingsworkshop op een van onze locaties. We ontmoeten je graag.

Meer informatie: www.totalhealth.eu


In de stand van Total Health Academy worden ook massages gegeven