30ste editie 1992 - 2023

Three WellsThree Wells - Stand 242

Onderhoudspakketten voor herstel en balans van lichaam en geest

Sinds 2000 ontwikkelt, produceert en distribueert Three Wells haar eigen formules en pakketten. Daarnaast is er een eigen natuurgeneeskundige praktijk en worden artsen en therapeuten geadviseerd waardoor veel feedback verkregen wordt over het effect van de formules van Three Wells.
Door de eigen productie en distributie kan beter contact gehouden worden met gebruikers zodat het prijsniveau laag kan blijven. Immers het wordt steeds moeilijker door de nieuwe Europese claim en verordeningen het effect van een formule te verklaren.

Door direct contact te houden is het een stuk gemakkelijker om informatie te delen. Bij elke klacht, symptoom of aandoening zijn er meerdere lichaamssystemen uit balans.
Onze lichaamssystemen zoals: immuunsysteem, spijsvertering, stofwisseling (metabolisme), luchtwegen, hart en bloedvaten, hormoonhuishouding, bewegingsapparaat, limbisch systeem, urinewegen, lymfesysteem , celgroei, hersenfuncties, neurotransmitters, calciumhuishouding raken uit balans door verstorende factoren zoals:

  • verkeerd eet/leefpatroon;
  • bacteriën, virussen, schimmels, parasieten, protozoa, toxische belastingen, medicatie;
  • stress, trauma’s, emotionele blokkades;

Three Wells heeft herstel- en onderhoudspakketten voor herstel en balans van lichaam en geest. De herstelpakketten zijn afgestemd op specifieke klachten.
Gedurende 2 tot 3 maanden ondersteunt Three Wells met een stappenplan, herstel op basis van voedingsadvies, voedingssupplementen, etherische oliën, kwantum fysica, bioresonantie en andere frequentietechnieken.
Waar mogelijk kan in overleg met een arts medicatie geminimaliseerd en/of bijgesteld worden.

Na deze periode is het belangrijk om de vooruitgang te stabiliseren en mogelijk verdere progressie te boeken. Hiervoor heeft Three Wells onze onderhoudspakketten ontwikkeld en deze bestaan voornamelijk uit 100% natuurlijke op elkaar afgestemde formuleringen met toegevoegde frequenties op basis van o.a. kwantumfysica, bioresonantie en homeopathie.

De formuleringen van Three Wells zijn ontwikkeld vanuit de synergetische werking van de ingrediënten waardoor de doseringen, hoeveelheden, prijsstelling beperkt kan blijven, terwijl het optimale resultaat wordt bereikt.
Voordelen natuurlijke ingrediënten:

  • betere opneembaarheid voor het metabolisme, cel systemen, en betere doorlaatbaarheid;
  • er komen minder reststoffen vrij ten opzichte van synthetische supplementen;
  • bevatten vaak extra mineralen, vitaminen, aminozuren, anti-oxidanten;
  • passeren makkelijker de bloed–hersen barrière;
  • effectiever bij bio chemische processen.

Lees ook de achtergrond van Three Wells: klik hier.