30ste editie 1992 - 2023

Terreel – Academie voor Holistische GeneeswijzenTerreel – Academie voor Holistische Geneeswijzen - Stand 514

Geaccrediteerde beroepsopleiding Energetische Therapie

op HBO-niveau, cursussen, bij- en nascholingen, MBK en PSBK

Terreel heeft de volgende accreditaties van de SNRO: Opleiding ET, MBK, PSBK en Systeemaccreditatie (Kwaliteit).

Ontdek Energetische Therapie bij Terreel
Ben je nieuwsgierig naar Energetische Therapie? Welkom bij Terreel, waar we je meenemen op een energetische reis naar gezondheid. Wij zijn een geaccrediteerde opleider in Energetische Therapie op HBO-niveau. Onze opleiding en cursussen zijn dé sleutels tot het transformerende vakgebied van Energetische Therapie.

Wat is Energetische Therapie?
Energetische therapie is een holistische benadering van gezondheid en welzijn, waarbij we de subtiele energieën in het lichaam onderzoeken en in balans brengen. Onze deskundige docenten, met uitgebreide praktijkervaring, delen niet alleen de noodzakelijke theoretische kennis, maar ook hun diepgaande inzichten en praktische ervaringen.

Waarom Terreel?

  • Accreditaties: Terreel heeft prestigieuze accreditaties van de SNRO, waaronder de erkenning voor de Opleiding Energetische Therapie (ET), Medische Basiskennis (MBK), Psychosociale Basiskennis (PSBK), en Systeemaccreditatie voor Kwaliteit. Je bent bij ons in vertrouwde handen.
  • Docenten met Ervaring: Onze docenten hebben jarenlange praktijkervaring en brengen niet alleen kennis over, maar inspireren ook met hun praktische wijsheid.
  • Centrale Aspecten: Tijdens jouw opleiding bij Terreel staan essentiële aspecten centraal:
  1. Persoonlijke Ontwikkeling en Zelfkennis: Leer jezelf kennen en groei op persoonlijk vlak.
  2. Ontwikkeling van Energetische Talenten: Ontdek jouw unieke energie en intuïtie.
  3. Ontwikkeling als Therapeut: Word een bekwame en empathische therapeut.
  • Modulaire Flexibiliteit: Stel jouw opleiding samen zoals jij dat wilt. Begin bijvoorbeeld met enkele losse modules en stroom naadloos in de opleiding als je meer wilt.

Cursussen voor Iedereen
Terreel biedt het hele jaar door cursussen aan voor iedereen met interesse in natuurgeneeskunde, bewustwording, en meer. Zo bieden we naast onze beroepsopleiding Energetische Therapie bijvoorbeeld ook een verkorte opleiding aan, genaamd Energetische Zelfontwikkeling. Dit is een intensief tweejarig traject waarin je diverse energetische modules verkent.

Met een opleiding bij Terreel kun je zo de weg inslaan naar een carrière als Energetisch Therapeut. Ben je echter niet van plan om therapeut te worden, maar wil je wel je persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn vergroten? Onze opleidingen zijn ontworpen om je te helpen groeien, niet alleen als professional, maar ook als individu. Je overwint twijfel en herstelt het contact met je gevoel, intuïtie en innerlijke wijsheid.

Bij- en Nascholingen voor Therapeuten
Als praktiserend therapeut kun je bij Terreel terecht voor geaccrediteerde nascholingen om je expertise te verdiepen. Onze nascholingen zijn een waardevolle aanvulling op jouw therapeutische praktijk.

Klaar om de wereld van Energetische Therapie te ontdekken? Bezoek onze website voor meer informatie of loop even langs bij onze stand, nummer 514 in hal 2!

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Help jezelf en anderen door beter te gronden

Brigitte van Lent
Elzenzaal Zaterdag 18 november 2023 15:45 - 16:35