31ste editie 1992 - 2024

Terranova BeneluxTerranova Benelux - Stand 304

Terranova voor complete voeding, intense synergie en holistisch welzijn

Met meer dan 120 veganistische voedingssupplementen en kruidencomplexen biedt Terranova een effectief en vooruitstrevend assortiment. Terranova is een belangrijke innovatieve Europese speler sinds 2008.

Wat is de onderscheidende waarde van Terranova?

 • Het volledige assortiment is 100% veganistisch
 • Het volledige assortiment is 100% additieven vrij
  Additieven vrij = GEEN vulstoffen, hulpstoffen, bindmiddelen, conserveermiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, antiklontermiddelen e.d. ALLEEN actieve ingrediënten.
 • De techniek vers vriesdrogen: PhytoFRESH. Terranova maakt veel gebruik van vers gevriesdroogde kruiden en planten. Vers vriesdrogen beschermt en behoudt de originele samenstelling van een verse plant, inclusief de enzymatische activiteit. (wat bij andere meer conventionele droogmethoden vaak wordt verstoord/niet behouden kan worden)
 • Bijna elk product bevat een op maat samengesteld complex van hele onvervalste synergetische planten en kruiden: MAGNIFOOD.
 • Potjes zijn van donker recyclebaar glas – deze donkere glazen verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht. Daarnaast geeft het een passende kwalitatieve uitstraling.

Unieke ontwikkeling MAGNIFOOD
Om het meest uit voedingssuppletie te halen, is het noodzakelijk om een intens, synergetische staat van het lichaam te bereiken. Synergie treedt op wanneer een interactie tussen verbindingen effecten produceren die groter zijn dan de gecombineerde individuele effecten van elk. Om zijn optimale werking te garanderen, moet elke vitamine, mineraal of andere voedingsstof efficiënt worden geabsorbeerd, gedistribueerd, gemetaboliseerd en gebruikt.

Daarvoor moet deze deelnemen aan een breed scala aan synergetische interacties met enzymen, co-factoren, andere voedingsstoffen, etc. Echter omdat factoren zoals genetica, dieet, levensstijl, geslacht, leeftijd en stressniveaus van invloed zijn op het vermogen van het lichaam om een hoog niveau van synergie te genereren, kan de effectiviteit van een supplement aanzienlijk variëren van persoon tot persoon.

Dus, zoals eerder aangegeven, is het de omgeving in het lichaam die bepaalt hoe effectief en efficiënt een supplement zal zijn – en dit feit is de drijvende kracht geweest in de ontwikkeling van elk Terranova product.

In tegenstelling tot de meeste supplementen op de markt, zijn de belangrijke ingrediënten in de voedingssupplementen van Terranova niet enkel de micronutriënten (bijvoorbeeld geïsoleerde mineralen of vitaminen). Geen enkel product van Terranova bestaat uit een enkelvoudig micronutriënt. Een product van Terranova bevat vitaminen of mineralen, maar daarnaast ook zijn eigen unieke complex van synergetische plantaardige ingrediënten; MAGNIFOOD genaamd. Dit MAGNIFOOD complex wordt voor elk Terranova product afzonderlijk en op maat samengesteld. Op deze manier biedt Terranova per voedingssupplement de meest optimale synergetische samenstelling.

Magnifood is ontworpen om:

 • de absorptie, biologische beschikbaarheid, gebruik, activiteit, stabiliteit, functie en effect van de voedingsstoffen van het product te verbeteren en ondersteunen;
 • synergetische enzymen en co-factoren te leveren, die cruciaal zijn voor het gebruik en de functies van de voedingsstoffen in het product;
 • een breed scala aan fytonutriënten te leveren, die de potentiële functies en/of toepassingen van het product verbeteren;
 • ingrediënten te leveren die het gehalte aan vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen in het product geheel verbeterd;
 • ingrediënten te beschermen tegen oxidatieve schade en om de stabiliteit en activiteit van de voedingsstoffen in het product te beschermen.