31ste editie 1992 - 2024

Springfield NutraceuticalsSpringfield Nutraceuticals - Stand 234

Health through Nature, Science and Innovation

Al  ruim 25 jaar zet Springfield Nutraceuticals zich in om natuur, wetenschap en innovatie bij elkaar te brengen met als doel het in stand houden en verbeteren van onze gezondheid.

Springfield Nutraceuticals is producent en leverancier van voedingssupplementen met een onderbouwde, bewezen werking. Juist die wetenschappelijk bewezen werking is voor Springfield essentieel. Veel van de supplementen uit het assortiment van Springfield hebben dan ook eigen wetenschappelijke onderzoeken achter zich staan. Tientallen publicaties zijn in wetenschappelijke tijdschriften verschenen. Ook nu lopen er diverse onderzoeken met supplementen van Springfield.

Een aantal onderzoeksgebieden waar producten van Springfield bij betrokken zijn:

  • Geheugen
  • Leer- en gedragsproblemen
  • Specifieke blaasproblemen
  • Chronisch vermoeidheidssyndroom
  • Immuunfunctie
  • Energie
  • Cardiovasculair

Unieke Producten
Springfield introduceert regelmatig voedingssupplementen met unieke eigenschappen en toegevoegde waarde, die een merkbare en/of meetbare invloed hebben. Dat kan betrekking hebben op de samenstelling van ingrediënten of op de toedieningsvorm. Niet alleen in Nederland – maar ook wereldwijd – vinden steeds meer producten hun weg naar mensen die op een natuurlijke manier aan hun gezondheid willen bijdragen.

Innovatie & Wetenschap
Innovatie met wetenschappelijke onderbouwing blijft ook de komende jaren de belangrijkste focus van Springfield. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg Springfield op de verschillende sociale media.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0186 – 626173 of per e-mail via info@springfieldnutra.com