29ste editie 1992 - 2019

Springfield Nutraceuticals


Terug naar exposantenlijst

Springfield Nutraceuticals - Stand 418

Voedingssupplementen met onderbouwde en bewezen werking

Springfield Nutraceuticals is leverancier van specialistische voedingssupplementen met een onderbouwde, bewezen werking. Wij introduceren veilige nutraceuticals, die een merkbare en/of meetbare invloed hebben. Preventie en het in stand houden van een goede gezondheid door de inzet van voedingssupplementen zijn belangrijke doelstellingen.

“Health through Nature, Science and Innovation”
Ofwel, ‘Gezondheid door natuur, wetenschap en innovatie’, dat is ons motto. Sinds 1998 introduceren wij regelmatig voedingssupplementen met unieke eigenschappen met een toegevoegde waarde. Die toegevoegde waarde zit ment name in de wetenschappelijke onderzoeken die er achter staan. Tientallen onderzoeken zijn gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften. Dit geeft artsen en therapeuten informatie over de werking van de supplementen en een houvast over mogelijke resultaten.

Goed voor de gezondheid én voor ons milieu

De belangrijkste supplementen in het assortiment van Springfield hebben vrijwel allemaal humane studies achter zich staan. Een aantal onderzoeksgebieden waar producten van Springfield bij betrokken zijn:

  • Geheugen
  • Leer- en gedragsproblemen
  • Specifieke blaasproblemen
  • Chronisch vermoeidheidssyndroom
  • Endometriose
  • Immuunfunctie

Primeur: NourSea Calanusolie

Springfield heeft zeer recent de primeur gehad om als eerste in de Europese Unie, calanusolie te introduceren als voedingssupplement. NourSea Calanusolie is een nieuwe en bijzondere vorm van omega 3-vetzuren dat wordt verkregen uit Calanus finmarchicus (zoöplankton) uit de schone, noordelijke Atlantische Oceaan en de aangrenzende zeeën. De biomassa van zoöplankton in noordelijke zeeën is vele malen groter dan de biomassa van vis in deze wateren. Meer informatie over NourSea Calanusolie vindt u op onze website.

Wij informeren u graag!

Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen met voedingsstoffen en wetenschap op de voet en delen deze informatie graag met u. Wij versturen regelmatig nieuwsbrieven, met onder andere actualiteiten rondom ingrediënten en producten en uitgebreide achtergrondinformatie. Zowel digitaal als in print. Wilt u op de hoogte blijven? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden voor deze nieuwsbrieven via onze website. Of volg onze social media kanalen.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Titel nog niet bekend

Spreker nog niet bekend
Wilgenzaal Zaterdag 16 november 2019 12:00 - 12:50