30ste editie 1992 - 2023

RowoRowo - Stand 112

Al meer dan 30 jaar dé sportmedische groothandel voor de Benelux

Sport Lavit is al meer dan dertig jaar de sportmedische groothandel voor de Benelux. In de Sport Lavit webshop vindt u alles op het gebied van sport, fysio en therapie, massage en verzorging.
De filosofie van Sport Lavit / Röwo is simpel, maar daardoor niet minder doeltreffend: in de sport moet alles in balans zijn. De juiste voorbereiding, gekoppeld aan een goede verzorging tijdens het sporten om tenslotte na gedane arbeid tot rust te komen. Concreet bestaat het productenpakket uit diverse lijnen die allemaal bijdragen aan de optimale balans tussen inspanning en ontspanning. Er is dan ook sprake van een totaalpakket voor de moderne sporter.

Rowo
Rowo werd opgericht in 1986 als specialist in de fysiotherapie, sportgeneeskunde en gezondheid. Rowo producten zijn een van hoge kwaliteit (para-)medische hulpmiddelen.
Rowo staat voor Rödler Worms. Rowo is een premium brand voor masseurs en fysiotherapeuten. Het assortiment bestaat uit tientallen producten zoals massageproducten, behandeltafels, spierbalsems en coldpacks.