31ste editie 1992 - 2024

Soria BelSoria Bel - Stand 112

Eigen biologische plantages voor productie van hoogwaardige plantenpreparaten

Soria Bel is een dynamisch Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in fytotherapie. Onze expertise ligt in het produceren van hoogwaardige voedingssupplementen, samengesteld met gestandaardiseerde plantenextracten, vitaminen en mineralen. We hebben een nauwe samenwerking met het gerenommeerde Soria Natural in Spanje.

De biologisch geteelde planten die we gebruiken groeien onder ideale omstandigheden: op een hoogte van 1200 meter in een ongerepte, pollutievrije omgeving. Het ruige bergklimaat en hun relatief korte levenscyclus zorgen ervoor dat de planten rijk zijn aan actieve stoffen en essentiële oliën. We maken gebruik van geavanceerde extractiemethoden om deze werkzame stoffen te oogsten, wat resulteert in grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit.

Bovendien onderwerpen we elk product en elke lot aan grondige analyse en standaardisatie. Met de tests zoeken we naar eventuele residu van pesticiden, bacteriën, zware metalen of radioactieve stoffen. Op deze manier garanderen we dat onze producten aan de strengste normen voldoen.