29ste editie 1992 - 2022

Selnature Keltisch zeezoutSelnature Keltisch zeezout - Stand 260

Selnature, where salt meets passion!

Selnature, dé specialist in Keltisch zeezout en andere 100% natuurlijke en pure wereldzouten. Het is jouw leverancier voor consumenten , zakelijke klanten en professionals zoals therapeuten en chef koks.

Bij Selnature vind je alle verschillende soorten van het Keltisch zeezout en andere wereldzouten. Vanzelfsprekend hebben we ook een ruim assortiment met artikelen van, voor en met deze wereldse zouten speciaal voor jou geselecteerd. Sinds vorig jaar hebben we ook een ruim assortiment met schitterende Himalaya Zoutlampen.

Mede door het ruime aanbod, en dat Selnature rechtstreeks zonder tussenkomst van andere partijen alle producten zelf importeert, is het mogelijk aanzienlijk lagere prijzen te bieden, dit in tegenstelling tot de vele andere (web) aanbieders. Selnature weet zich mede hierdoor duidelijk te onderscheiden. Naast het aanbieden van vele natuurlijke zouten van over de hele wereld ontwikkeld Selnature regelmatig nieuwe producten.  Zo zijn onze unieke bad- en scrubzouten voor het hele gezin populair. Ook onze bijbehorende accessoires en chocolade met ons zout erin verwerkt genieten enorme bekendheid.

Bijzonder trots zijn we met het feit dat Selnature sinds 2017, door de biologische “waakhond” het SKAL, biologisch gecertificeerd zijn. Dit vanwege onze manier van werken en bedrijfsvoering. Hierdoor is onze manier van importeren, opslaan en distributie van alle (biologische) artikelen in het geheel traceerbaar…..van producent tot consument!