31ste editie 1992 - 2024

See EnergetixSee Energetix - Stand 712

See Energetix: magneetsieraden op hun allermooist

Dompel je onder in de wereld van Energetix: design sieraden met geïntegreerde magneten – magneetsieraden op hun allermooist met een bijzonder visueel effect. Armband, halsketting, ring of oorbel, See Energetix biedt een ruime keuze voor mannen, vrouwen, tieners en kids.

De redenen voor het voortdurende succes van Energetix zijn het exclusieve design, de gewaarborgde kwaliteit en waardevolle materialen zoals RVS, nikkelallergie vrij. De sieraden bevatten hoogwaardige neodymium magneten, zoals ze ook worden gebruikt in de zogenaamde statische magneetveld therapie. Door de geïntegreerde magneten beschikt elk sieraad over een permanente kracht. Sommige hebben heel veel power door een bijzonder sterke magneet, zoals bijvoorbeeld het Power-hart, bekend onder de naam MagnetHeart of magneethart kunnen worden ingezet om o.a. pijnblokkades te doorbreken.

Ook biedt See Energetix een groot scala aan wellness producten op magnetische basis, zoals magnetische bandages voor rug, schouder, elleboog, knie en o.a. magnetische inlegzooltjes met bijzonder resultaten, het kan meer doorbloeding in de voet, enkel en beenspieren geven door: spierontspanning!