31ste editie 1992 - 2024

RyseUp – Frequency SolutionsRyseUp – Frequency Solutions - Stand nr. volgt

Apparaat dat het wereldwijde collectief gaat dienen

Mart Reker: “Met de RyseUp Wearable ben je een pionier in frequentietechnologie en VIER JE HET LEVEN”

Bij Frequency Solutions en RyseUp worden we gedreven door de wens om individuen en organisaties te helpen in contact te komen met hun Bioveld en levenskracht, “Qi” (Chi) genoemd. Frequency Solutions brengt daarom met trots dé nieuwste generatie RyseUp frequentie apparaten op de markt in Europa en daarbuiten voor zowel professioneel-, thuis- als persoonlijk gebruik. Naast de al succesvolle vaste RyseUp systemen met een krachtige PEMF+ magneetveld technologie ontwikkelde RyseUp een nieuwe wearable waarmee je je eigen HERO wordt.

Snelheid, gebruiksgemak en eenvoud van de RyseUp App in combinatie met de nieuwe krachtige waterdichte wearable en grote verzameling van wellness-programma’s, worden naadloos geïntegreerd in je dagelijkse routine. Waar je wilt en wanneer je wilt. Dat allemaal tegen een zeer betaalbare prijs.

We leven in een constant veranderende omgeving met uitdagingen op het gebied van allerlei ongewilde invloeden die een effect kunnen hebben op onze energetische staat. Hoe fijn is het dat we nu de kracht van frequenties toegankelijk voor iedereen kunnen maken, zodat je een nieuwe staat van zijn kunt ervaren en het leven kunt vieren. 

De krachtige PEMF+ programma’s van RyseUp apparaten zijn ontworpen om harmonieus te resoneren met jouw Bioveld. Dagelijks wellnessgebruik met RyseUp producten helpt om rust, ontspanning en andere voordelen te bevorderen. Het lichaam baadt door de snelheid en kracht letterlijk in een cocon van frequenties. Het resonantie principe bevorderd hierin optimale coherentie met alle positieve resultaten als gevolg.