30ste editie 1992 - 2023

Rocky Mountain Phyto-MikromineralsRocky Mountain Phyto-Mikrominerals - Stand 502

Phyto Essentials: zeldzame mineralen uit de Rocky Mountains 

Bij Rocky Mountain Phyto Essentials vind je de unieke en zeldzame mineralen uit de Rocky Mountains. Miljoenen jaren geleden werden oerbossen in de zuidelijke Rocky Mountains begraven door lava. De aarde had toen nog een overvloed aan mineralen en sporenelementen. Door een geavanceerde extractiemethode wordt een hoogwaardig extract met veel waardevolle mineralen en zeldzame sporenelementen van plantaardige oorsprong verkregen: de fyto-micromineralen oeressentie.

Deze belangrijke voedingsstoffen helpen het menselijk lichaam te remineraliseren en de gezondheid te ondersteunen.
Naast de natuurlijke oeressentie zijn vele andere producten van Rocky Mountain Phyto Essentials, zoals Rocky Mountain vitaminen, enzymen en vitale stoffen, verrijkt met het mineralenextract.

Ook presenteert Rocky Mountain Phyto Essentials literatuur van dr. John Switzer. Hij heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de meest gevestigde specialisten op het gebied van natuurvoeding met wilde kruiden. Naast recepten en getuigenissen van patiënten zijn de boeken en dvd’s van dr. Switzer interessante bijdragen over Ayurveda, orthomoleculaire geneeskunde en o.a. de Gersontherapie.