30ste editie 1992 - 2023

ProstopProstop - Stand 426

PROSTOP stoppen met roken franchise organisatie

PROSTOP is een professionele landelijke stoppen-met-roken organisatie die is gespecialiseerd in nicotine-ontwenning met behulp van soft-laser therapie. En werkt alleen met zelfstandige gecertificeerde therapeuten die in het bezit zijn van een representatieve behandel- en praktijkruimte.

PROSTOP bestaat sinds 1996 en is daarmee één van de eerste stoppen met roken (franchise)organisatie in Nederland.

Een service-organisatie die voor eigen rekening en risico marketing bedrijft en vervolgens de cliënten inboekt in de online agenda van de therapeut. Ook stelt PROSTOP de laserapparatuur en behandelprotocol beschikbaar en verzorgt opleidings- en terugkomdagen.

PROSTOP heeft in de afgelopen 20 jaar een trackrecord van ruim 125.000 stoppers opgebouwd en heeft een redelijke landelijke dekking.

Middlesex University in Londen heeft een zeer uitgebreid dubbelblind, gerandomiseerd placebo-gecontroleerd onderzoek naar de werking van laserbehandelingen bij stoppen-met-roken gedaan en geconcludeerd dat de werkzaamheid als zeer effectief bestempeld mag worden.

Therapeut Braakhekke werkte in het verleden met meerdere stoppen-met-roken methodes en is het meest onder de indruk van de PROSTOP-lasertherapie. De eenmalige methode kent namelijk weinig nare bijwerkingen en is zeer effectief.

Geïnteresseerd in een samenwerking met PROSTOP: bel met Prostop, tel. 088 7867700.

Kijk ook eens op: www.prostop.nl