30ste editie 1992 - 2023

PrimaveraPrimavera - Stand 510

PRIMAVERA: onvervalste natuur die perfecte balans geeft

Novaro Pharma presenteert haar uitgebreide collectie van PRIMAVERA: natuurlijke aromatherapie, hoogwaardige biologische, natuurlijke cosmetica en holistische feel-good producten voor natuurlijke verzorging met essentiële oliën en geurcomposities voor het welzijn van lichaam en geest.

Oprichters Ute Leube en Kurt Ludwig Nuebling van PRIMAVERA hebben er hun levenswerk van gemaakt om natuurlijke producten van voortreffelijke kwaliteit te ontwikkelen en te produceren op een verantwoorde manier met de natuur. Achter al hun beslissingen schuilt het idee dat pure en onvervalste natuur een perfecte balans geeft. PRIMAVERA gaat zorgvuldig en respectvol om met de hulpbronnen van onze aarde.

De wijsheid en effecten van natuurlijke etherische oliën via de filosofie van PRIMAVERA is bedoeld om mensen te verbinden met de holistische kracht van planten voor meer welzijn en levenskwaliteit. Met gepassioneerde toewijding creëert PRIMAVERA geurige wellness- en gezondheidsproducten die lichaam, geest en ziel harmoniseren en versterken.

Zie ook bij Novaro Pharma – klik hier

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Beter Genezen: de sjamaan ben jezelf

Hans Bakker
Elzenzaal Zondag 19 november 2023 15:45 - 16:35