31ste editie 1992 - 2024

Pharma NordPharma Nord - Stand 206

Deense kwaliteit van Pharma Nord

Pharma Nord is één van Europa’s leidende fabrikanten van voedingssupplementen en kruidenpreparaten. Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen en kruidenpreparaten gebaseerd op onderzoek, optimale biologische beschikbaarheid, veiligheid en documentatie.

De onderzoeksdatabase van Pharma Nord bevat meer dan 9.000 wetenschappelijke studies, inclusief een groot aantal onderzoeken die met eigen preparaten zijn uitgevoerd. Zo zijn er met Bio-Quinon Q10 100 mg meer dan 100 studies gedaan en met de Bio-Seleen meer dan 50. Beide producten zijn geregistreerd in Scandinavië. Voor onderzoek bij mensen is dit van belang. Onderzoekers krijgen eerder toestemming voor hun onderzoek als het product geregistreerd is en door de geneesmiddelen autoriteiten groen licht heeft gekregen.

Pharma Nord vervaardigt alle voedingssupplementen en kruidenpreparaten zelf in Denemarken. Ze voldoen aan de strikte Deense wetgeving. Omdat deze wetgeving de strengste is in Europa zijn de producten van een hoog en geborgd kwaliteitsniveau. Door de toenemende populariteit van deze kwaliteitsproducten heeft Pharma Nord zijn productiefaciliteiten in Denemarken uitgebreid en de productie niet naar lage lonen landen verplaatst.