30ste editie 1992 - 2023

OrthicaOrthica - Stand 170

Optimaal uitgebalanceerd voedings- en leefpatroon

Bewust leven en maximaal genieten; daarbij hoort een gezonde levensstijl en uitgebalanceerde voeding. In aanvulling hierop zijn er producten van Orthica, die op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld. Orthica biedt al 40 jaar kennis, educatie en voedingssupplementen die optimaal gedoseerd zijn voor elke levensfase en leefstijl.

Voedingssupplementen als aanvulling op gezonde levensstijl
In onze drukke maatschappij hebben maar weinig mensen een optimaal uitgebalanceerd voedings- en leefpatroon. Daarnaast brengen levensfases zoals groei, zwangerschap en de overgangsjaren een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich mee. Situaties als stress kunnen het natuurlijke evenwicht uit balans brengen. In deze gevallen kan ondersteuning van de gezondheid met voedingssupplementen van Orthica nodig zijn om optimaal te kunnen blijven genieten.

Supplementen voor elke fase in het leven
Orthica beoogt al 40 jaar bij te dragen aan de kwaliteit van leven in elke fase en elke situatie. Hiervoor delen we kennis met artsen, therapeuten en diëtisten, doen we onderzoek en ontwikkelen we producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en zijn afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijkse leven. Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage leveren aan een gezond leven.

Optimale dosering voor iedereen
Onze kracht is dat onze producten optimaal zijn gedoseerd voor iedereen in elke fase van het leven. Op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeken wordt bepaald welke producten voor welke doelgroep, welke nutriënten moet bevatten. Het streven naar optimale hoeveelheden houdt in dat sommige producten een hoge en andere een lage dosering van een nutriënt bevatten. Want meer is niet altijd beter.

Hoe wij ons onderscheiden
Naast de optimale dosering, hoge kwaliteit en supplementen voor iedereen in elke fase van het leven, onderscheidt Orthica zich op de volgende punten:
• Al 40 jaar specialist van Nederlandse bodem in voedingssupplementen
• Bij elke leefstijl en levensfase
• Geadviseerd door gezondheidsprofessionals
• Vrij van synthetische geur-, kleur-, en smaakstoffen
• Eigen unieke recepturen volgens recente wetenschappelijke inzichten.
• Inhoudsstoffen gegarandeerd tot het einde van de houdbaarheidsperiode.
• Strenge leveranciersselectie en doorlopende kwaliteitscontrole.
• HACCP-gecertificeerd voor het gehele bedrijfsproces.
• Zuivere ingrediënten: GMO-vrij, niet doorstraald.