28ste editie 1992 - 2019

Oloide.nl


Terug naar persoonlijke pagina

Oloide.nl - Stand nr. volgt

Kijk, voel, rol, ervaar en word gewaar…

Dr. Paul Schatz, geinspireerd door Rudolf Steiner, bestudeerde in 1929 de kubus. Hij vond een drie-dimensionale lemniscaat beweging die hij Oloïde noemde. De fysieke vorm Oloïde is een kunst- en krachtvorm en staat symbool voor verbinding tussen aarde en het universum.

Krachtvorm
De Oloïde geeft je wat op dat moment nodig is: rust of beweging, balans tussen hart en hoofd. De Oloïde is een krachtvorm. Hij wekt de lemniscaat in je. Dit geeft je balans en brengt evenwicht. Hij werkt (therapeutisch) mee in jouw processen ter ondersteuning. De Oloïde symboliseert de stroom van het leven en ondersteunt de verschillende levensfasen van geboorte tot sterven.
De Oloïde kan je bij je dragen voor persoonlijk effect of kan in een ruimte zijn werk doen.

Oloïde van Hout
De Oloïde wordt met de hand gemaakt uit diverse houtsoorten. Hierdoor is elke Oloïde uniek. Elke houtsoort heeft haar specifieke energetische eigenschappen. De Oloïde-vorm verstekt deze eigenschappen. Door de verschillend groottes en houtsoorten is er voor iedereen een passende Oloïde. Laat je intuïtie de juiste kiezen…

Oloide.nl
Wil je kennismaken met de vorm en de verschillende houtsoorten zien en voelen, bezoek ons dan in onze stand. Volg ons op Facebook en ‘like’ ons op Facebook om de Oloïde onder de aandacht te brengen.

Wil je meer informatie over de achtergrond en de werking van de Oloïde, kijk dan op onze website. In de webwinkel zijn Oloïdes te koop.