30ste editie 1992 - 2023

Ohm HealthcenterOhm Healthcenter - Stand 412

Behandeling van oneindig veel klachten

Ohm Healthcenter symboliseert als praktijk van de Ohm Academy een unieke samensmelting van oosterse geneeskunde met westerse maatstaven. Het principe van TCM (Traditional Chinese Medicine) gaat terug tot de Chinese filosofie die ruim vierduizend jaar geleden ontstond. De Chinese geneeskunde is erop gericht de gezondheid van binnenuit te versterken en herstel van balans in het lichaam en de geest te bewerkstelligen wat zal leiden tot een langdurig positief resultaat.

Dit kan uitstekend worden toegepast in combinatie met de westerse geneeskunde; het genezingsproces wordt versneld en de pijn verlicht. De specialisten die verbonden zijn aan Ohm Healthcenter hebben hun sporen in de oosterse en westerse geneeskunde ruimschoots verdiend en zijn ook als docent aan de OHM Academy verbonden.

U kunt bij ons terecht voor de behandeling van oneindig veel klachten. Enkele voorbeelden zijn: Pijnklachten, stress, migraine, slapeloosheid, duizeligheid, reuma, artrose, oedeem, eczeem, psoriasis, allergie, astma, cara, hoest, hooikoorts, nierproblemen, urineverlies, impotentie, menstruatieklachten, overgangsklachten, maag- en darmklachten, onvruchtbaarheid, ouderdomsproblemen, chronische vermoeidheid of afkicken (bijv. roken).

Kortom, voor bijna elk probleem kan Ohm Healthcenter verlichting of een definitieve oplossing bieden.

Zie ook de beurspagina van Ohm-Academy: klik hier