30ste editie 1992 - 2023

Nutrition CompanyNutrition Company - Stand 239

Nutrition Company en het Therapeuten Voorschrijf Platform

Nutrition Company is al sinds 2013 leverancier van voedingssupplementen. Klanten zijn therapeuten, artsen, klinieken (de zorgprofessionals) en hun cliënten. Steeds meer zag Nutrition Company dat haar zakelijke klanten, de therapeuten, artsen en klinieken, worstelden met de verkoop van supplementen. Zij willen graag merkonafhankelijk werken en niet verbonden zijn aan slechts een of twee merken. Men wil immers voor iedere cliënt de beste combinatie van producten inzetten. Zij willen echter ook van alle rompslomp af: inkopen van producten, voorraad houden, houdbaarheid checken, retouren afhandelen of achter de betaling van de rekening aan hollen. Allemaal tijdrovende klusjes die men liever besteedt aan het behandelen van meer cliënten.

Nutrition Company biedt voor deze uitdagingen de perfecte oplossing: Therapeuten Voorschrijf Platform. Een gratis tool waar de zorgprofessional, uit een breed assortiment supplementen, de perfecte keuze kan maken voor een cliënt. Deze keuze wordt vanuit het platform verstuurd aan de cliënt, die vervolgens de producten afrekent en meestal binnen een werkdag thuis krijgt bezorgd.  Het mooiste van alles? De cliënt krijgt een loyaliteitskorting van de zorgprofessional, waardoor het nemen van de juiste supplementen nog nooit zo voordelig was.

Meer informatie over het Voorschrijf Platform en/of een gratis account aanmaken als zorgprofessional? Klik hier.

Nutrition Company levert een uitgebreid assortiment hoogwaardige voedingssupplementen van vertrouwde merken en levert haar producten in Europa via langdurige partnerschappen met professionele zorgverleners. Het is haar missie om de professional, klant of patiënt van dienst te zijn door toegang te verschaffen tot hoogwaardige voedingssupplementen en een grote leveringscapaciteit.

Men kan ook rechtstreeks bestellen via de webshop van Nutrition Company: klik hier voor een overzicht van de producten.