31ste editie 1992 - 2024

Nutrins – GezondMooiSlankNutrins – GezondMooiSlank - Stand 430

Nutrins Voeding, Vitaminen, Vetzuren, Vezels
Vegan proteïnen, liposomale voedingssupplementen

NUTRINS produceert de essentie van voeding; Macro-nutriënten = Vezel-complexen, Vegan proteïnen, Verse vetzuren, Special foods. Micro-nutriënten = Vitaminen, Mineralen, Phytonutriënten, Peptiden en Antioxidanten.

Nutrins Factory maakt in Apeldoorn voeding en voedingssupplementen met excellente ingrediënten en high tech productiemethoden. Op de beurs presenteren wij de nieuwe Super Skinfood, de Sport-serie, de Original Whole meal, de Granola’s, de Nederlandse Geitenghee het Collageen-complex, de Vegan Proteïnen Shake, de Keto Shake, de verse omega-3 ADEK, de Volledige Vezels, de Ballastvezels, alle liposomen en alle innovaties.

Liposomale voedingssupplementen: Nutrins heeft het breedste assortiment vloeibare liposomen (vitaminen, mineralen, peptiden, blends, phyto- en paddenstoel-concentraten). Nieuw zijn de droge liposomen, liposomen in vegan-capsules. Nutrins werkt met de gepatenteerde lipodrytechnologie. Zie ook Facebook van Liposomale voedingssupplementen.

Op de beurs kunt u proeven. Nu al meer weten, neem dan contact met ons op. Nu al bestellen? bezoek dan de webwinkel GezondMooiSlank

Ook Juvo raw whole food, Pro-Ven probiotica, Vitomune Colostrum en Reset36 zijn aanwezig.