30ste editie 1992 - 2023

Natuurlijk Gezonde DierenNatuurlijk Gezonde Dieren - Stand 234

Integratieve diergeneeskunde

Het diergeneeskundig centrum Natuurlijk Gezonde Dieren werkt op basis van integratieve diergeneeskunde. Dierenarts Stefan Veenstra van “Natuurlijk Gezonde Dieren” is gestart als reguliere dierenarts en na zijn eerste werkjaren kwam hij tot de conclusie dat de reguliere diergeneeskunde onvoldoende handvatten bood bij de behandeling van dieren. Hij zocht meer focus op de oorzaak van klachten in plaats van een veelal symptomatische benadering.

Stefan zegt: “Ik zie mezelf naast dierenarts, vooral als coach om diereigenaren te begeleiden in hun taak als verzorger. Hierbij maak ik gebruik van kennis en ervaring die ik heb opgedaan. Het is een geïntegreerde diergeneeskunde, waarbij ik de kennis van verschillende geneeskundige benaderingen combineer om zo tot de beste behandeling van het dier te komen”.

Tijdens de beurs wordt uitleg gegeven aan de visie en doelstellingen van “Natuurlijk Gezonde Dieren” en kunnen bezoekers kennis maken met de natuurapotheek en voedingsmogelijkheden van “Natuurlijk Gezonde Dieren”.

Bezoek ook de lezing van Dr. Klaas Riepma in samenwerking met Natuurlijk Gezonde Dieren: klik hier