30ste editie 1992 - 2023

Natuurlijk.fitNatuurlijk.fit - Stand 138

De weg naar optimale gezondheid

Over Natuurlijk.fit
Natuurlijk.fit is in 2016 opgericht door Michael Eekhof, orthomoleculair therapeut, docent Biochemie en medisch laboratoriumdeskundige.

Wij bieden zorgprofessionals zoals therapeuten, artsen, apothekers en andere natuurgeneeskundigen de gelegenheid hoogwaardige voedingssupplementen bij ons te bestellen, zodat cliënten de voordelen kunnen ervaren en hun gezondheid kunnen verbeteren.

Omdat je darmfunctie zo’n cruciale rol speelt voor een optimale gezondheid, is ons assortiment vanuit de focus op darmgezondheid ontstaan. Het assortiment bestaat inmiddels uit zo’n 50 verschillende producten voor veel meer gezondheidsaspecten, zoals mitochondriën, immuunsysteem, geheugen en topsport.

Over Michael Eekhof
Michael is therapeut en oprichter van Natuurlijk.fit. In Alkmaar en later in Leiden heeft hij  het Hoger Laboratorium Onderwijs gevolgd. Na diverse stages in onder andere het LUMC en het Erasmus werd voor hem duidelijk dat dit niet de richting is voor hem. Hij vond het slechts ‘stickers plakken op reageerbuisjes en computeruitslagen lezen’. Hij wilde meer: meer patiëntencontact en meer echt behandelen.

Toen ontdekte hij de opleiding Operatie Assistent. Dit vak heeft Michael met veel plezier 3 jaar lang gedaan en zoals hijzelf zegt “ontzettend veel geleerd en ervaring opgedaan”. Hij vervolgt: “Helaas kon ik dit lichamelijk gezien niet doorzetten, door het Ehlers Danlos Syndroom en het Chronisch Vermoeidheidssyndroom”.

Na tussendoor het VWO gedaan te hebben (Biologie, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde B) heeft Michael, al zoekende naar therapieën voor zijn eigen klachten, de orthomoleculaire wereld ontdekt: “Dit past precies bij mij. Dé ideale combinatie van contact met patiënten, onderzoek en blijven leren”.