31ste editie 1992 - 2024

Natuurlijk.fitNatuurlijk.fit - Stand nr. volgt

De weg naar optimale gezondheid

Welkom bij Natuurlijk.fit – Waar Natuur en Wetenschap Samenkomen.

Onze supplementen, met trots gemaakt in Nederland en onder directe supervisie en volledig beheer van oprichter Michael R. Eekhof, onderscheiden zich in een overvolle markt.
Met een achtergrond in de praktische gezondheidszorg, medische laboratoria, en als onderwijzer in biochemische en medische vakken, brengt Michael een unieke expertise en inzicht in elk product dat we aanbieden. Bij Natuurlijk.fit geloven we in pure bewezen kwaliteit – onze supplementen zijn vrij van onnodige toevoegingen, uitsluitend vervaardigd met plantaardige, GMO-vrije ingrediënten, en zoveel mogelijk van biologische oorsprong.

Onze producten zijn niet alleen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, maar zijn ook daadwerkelijk gebruikt in wetenschappelijk onderzoek, getest op werkzaamheid in zowel de praktijk als in laboratoria. Sluit u aan bij onze beweging voor een gezondere wereld en ontdek het verschil dat echte, gevalideerde natuurlijke gezondheid kan maken.

Nieuw in 2023 is ons Therapeuten Verwijs Systeem, waarbij wij veel voor therapeuten en andere zorgprofessionals uit handen nemen. Niet alleen producten van Natuurlijk.fit en lipolife maar ook Winbiotic en 150 andere merken op nowvitamins.nl

Over Natuurlijk.fit
Natuurlijk.fit is in 2016 opgericht door Michael Eekhof, orthomoleculair therapeut, docent Biochemie en medisch laboratoriumdeskundige.

Wij bieden zorgprofessionals zoals therapeuten, artsen, apothekers en andere natuurgeneeskundigen de gelegenheid hoogwaardige voedingssupplementen bij ons te bestellen, zodat cliënten de voordelen kunnen ervaren en hun gezondheid kunnen verbeteren.

Omdat je darmfunctie zo’n cruciale rol speelt voor een optimale gezondheid, is ons assortiment vanuit de focus op darmgezondheid ontstaan. Het assortiment bestaat inmiddels uit zo’n 50 verschillende producten voor veel meer gezondheidsaspecten, zoals mitochondriën, immuunsysteem, geheugen en topsport.